2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم تموم شه

364 بازدید | 54 پست

مشاورا بقیه همش میگن رفتی تو نقش قربانی و ازین حرفا

هر چی که هست دیگه مهم نیست

اینروزا مدام توی فکرم اینه که خودکشی کنم 

و همینروزا میخام انجامش بدم

حالا میخاد نقش قربانی باشه یا هر اسمی که روم میزارن

بیشتر ازین انگار دیگه توانشو ندارم

ابجی تو روخدا نکن من که تازه عزیز از دست دادم میدونم چقدر اطرافیانت با نبودنت هر سال چقدر دلشون ممکنه بگیره ... 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل چیه؟این یه بخش از زندگیه فقطهمچی قراره عوض بشهصبور باش

هیچی عوض نمیشه

ذهنم پر از شک به همسرمه

سه ماهه داره این افکار مثل خوره وجودمو میخوره

نمیتونم ثابتش کنم ولی حسم میگه داره یکارایی میکنه 

جایی برای رفتن هم ندارم

توان آواره شدن هم ندارم

میخام تمومش کنم بره 

ابجی تو روخدا نکن من که تازه عزیز از دست دادم میدونم چقدر اطرافیانت با نبودنت هر سال چقدر دلشون ممکن ...

من ولی مطمئنم هیشکی براش مهم نیست، تهش تا چهلم ناراحت میشن بعدش فراموش میکنن ولی خودم این وسط راحت میشم

عزیزم منم همچین حسی هیلی وقتا دارم مشکلات زندگی خستم کرده تو ذهنم جنگه و اروم نیستم اصلا ولی متاسفانه این احساسات بد با مرگ هم تموم نمیشن.... مجبوریم مشکلو حل کنیم🥴

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

تموم نمیشه 

بدبخت میشی

بدبخت تر

فقط این شبای فاکینگ رو باید بگذرونیم

ب امید ی روز روشن تر

امیدی ک خفه شده 

دردی ک حتی خودمم نمیدونم دلیلش چیه ولی هست

ولی میگذره دیگه 

بطرز فاکینگیم میگذره

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

منم ارزوم مرگه امشب از خدا خاستم

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

یعنی چی قربانی ؟چی شده عزیزم

بقیه انتظار دارن بجنگم هر سختی هم دیدم مبارزه کنم ولی من از وقتی یه بچه بودم بدون عشق بزرگ شدم تا همین امروز که هنوزم زندگیم پر از شک و غمه 

هیچی دیگه توی این دنیا خوشحالم نمیکنه

جای رفتن هم ندارم

خیلی خسته م

عزیزم

قشنگم ‌

حتما دلایلت قانع کنندست

ولی  اینو بدون که زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنی مرگ به سراغت میاد نیازی نیست خودت تلاشی بکنی حتی اگر ۷۰ سال عمر کنی بازم به چشم بهم زدنی تموم میشه

.