2777
2789
عنوان

عزیزان راهنمایی لازم دارم

146 بازدید | 15 پست

من چند وقته دنبال بچه دارشدنم نمیشد الان حس میکنم حاملم بی بی زدم مثبته حالا صبح برم آزمایش بدم فقط به چیزیه که من الان موقعیت درستی ندارم کلی چک داریم اجاره خونه عقب مونده شوهرم کار نداره نمی‌دونم چکار کنم از وقتی دیدم مثبت شده حالم بده گریه میکنم میترسم شوهرم میگه درست میشه ولی من میترسم الان چکار کنم تو این شرایط برای این چیزی که چندساله منتظرم ولی حالا چرا آخه 😭😭😭میترسم نتونم تامین کنم

عزیزم اروم باش حالا که یه نی نی داریم دیگه کار از کار گذشته سعی کن مادر خوبی باشید خدا بزرگه انشالا

خیلی میترسم نتونم خوب تامینش کنم چندسال نذر کردم حامله شم درست الان که این چندماه وضغیتم خرابه چرااخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی میترسم نتونم خوب تامینش کنم چندسال نذر کردم حامله شم درست الان که این چندماه وضغیتم خرابه چرااخ ...

به خدا اعتماد کن انشالا درست میشه 

تهش اینه دونفری باهم کار میکنید درسته سخته اما شدنیه 

دعا کنید برام🩷 

سلام عزیزم

منم موقعی که باردار شدم تو وضع خوبی نبودیم،یه بار ۲ هفته رو با ۵۰ هزارتومن سر کردیم.

ولی پسرم که دنیا اومد وضعیتمون زیر و رو شد، واقعا قدمش برکت داشت

انشالله وضعیت شما هم خوب میشه

سلام عزیزممنم موقعی که باردار شدم تو وضع خوبی نبودیم،یه بار ۲ هفته رو با ۵۰ هزارتومن سر کردیم.ولی پس ...

مرسی عزیزم ولی خیلی میترسم مخارج بالای الان پول بیمارستان با دوروبر میشه ۱۰۰ میلیون 

مرسی عزیزم ولی خیلی میترسم مخارج بالای الان پول بیمارستان با دوروبر میشه ۱۰۰ میلیون

بیمارستان فوقش ۱۰-۱۵ بشه

سیسمونی رو بابایینات میدن؟

تو خود بارداری هم احتمالا ۱۰ تومن خرجت بشه(اگه بیمه باشی شاید زیر یه تومن هم بشه البته)

خرج خود بچه هم یه پوشکه که ماهانه فوقش ۳ تومن بشه

۱۰۰ میلیون براچی؟

بیمارستان فوقش ۱۰-۱۵ بشهسیسمونی رو بابایینات میدن؟تو خود بارداری هم احتمالا ۱۰ تومن خرجت بشه(اگه بیم ...

اره بابا مامانم جونش در می‌ره جهیزیه ترکچند سیسمونی هم میده نوه اوله من الان به چکاپ رفتم ۵ میلیون شد برجی ۱۶۰۰ دارو میخورم اوزیل متفورمین امگا ۳ ویتامین دی و .. بیمارستانم دولتی میترسم خصوصی هم طبیعی میگن دور بر ۸۰.۹۰ میلیون میشه سونوگرافی رفتم ۱ تومن شد تو حاملگی میگن کلی سونوگرافی و دارو تقویتی اینا داره تازه اگه دکتر خصوصی بگم بیاد بالا سرم ۱۰۰‌میلیون میگفتن زیر میزی میگیره 

اره بابا مامانم جونش در می‌ره جهیزیه ترکچند سیسمونی هم میده نوه اوله من الان به چکاپ رفتم ۵ میلیون ش ...

من بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم،اگه واقعا دستتون تنگه به نظرم خصوصی هزینه زیادیه،با پولش طلا بخری حداقل پس انداز کردی

من اکثر سونو هامو هم بیمارستان میرفتم،راضی بودم اتفاقا

دکتر هم خودش اومد بالای سرم،هیچی زیر میزی هم نگرفت

من بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم،اگه واقعا دستتون تنگه به نظرم خصوصی هزینه زیادیه،با پولش طلا بخ ...

شما کدوم شهری من مشهدم دکتر خانوم حسینیان هست خیلی پول میگیره چکاپ کامل تو مطبش گرفت ۵ میلیون هزینش شد 

شما کدوم شهری من مشهدم دکتر خانوم حسینیان هست خیلی پول میگیره چکاپ کامل تو مطبش گرفت ۵ میلیون هزینش ...

اصفهان،من آزمایش کامل چند روز پیش رفتم ۲ میلیون هم نشد

چکاپ یعنی چی دقیقا؟

اصفهان،من آزمایش کامل چند روز پیش رفتم ۲ میلیون هم نشدچکاپ یعنی چی دقیقا؟

نمی‌دونم خون و ادرار بود تو مطب گرفت ولی ۵ میلیون پول گرفت خیلی پولکیه برا همین گفتم ببینم اگه قطعی باردارم دکترم رو عوض کنم نمیتونم آنقدر هزینه کنم

نمی‌دونم خون و ادرار بود تو مطب گرفت ولی ۵ میلیون پول گرفت خیلی پولکیه برا همین گفتم ببینم اگه قطعی ...

دکترتو عوض کن چون آزمایش اینقدر نمیشه،فکر نکنم ۱ تومن هم بشه

اول بیمارستانتو انتخاب کن بعد یه دکتری برو که تو اون بیمارستان بره. خود بیمارستان هم بری پیشش ارزونتر در میاد.

برای طبیعی و سزارین هم خیلی عجله نکن بزار آخر سر تصمیم بگیر،(طبیعی با اپیدورال به نظر من بهترین حالته)

آزمایش و سونو هم جای معتبر برو که قیمتش طبق تعرفه باشه،من اکثرا خود بیمارستان میرفتم

دکترتو عوض کن چون آزمایش اینقدر نمیشه،فکر نکنم ۱ تومن هم بشهاول بیمارستانتو انتخاب کن بعد یه دکتری ب ...

مرسی عزیزم منم همینو میگم پول به دکتر نمی‌دم ممنون از راهنماییتون