2777
2789

برای یازدهم

میخوام از الان بخونم چطوری قشنگ بخونم چندددور کلا شما کتاب و خوندید 

کتاب های دیگ یا کلاس رفتین؟ چیا بودن 

کتاب کمکی و آموزشی چی بگیرم 

تروخدا کمکم کنید مرسی😘😘

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ما ۶ تاش نهایی بود ولی برا شما همه اش نهانیه

ببین تاریخ بخون که اذیت می کنه

و زمین شناسی

بقیه درس ها من کلاس آنلاین می دیدم برای اختصاصی تست می زدم مشگلی نداشتم یعنی به نظرم تست تشریحی رو ام کاور می کنه

عمومی هم من والا کتاب کمک درسی نگرفتم که سول حل کتم همون امتحاناتی که معلم مدرسه مون می‌گرفت اوکی بود

کتابهای فرمول بیست عالییی ان برای نهایی من خودم فارسیشو داشتم نهایی شدم ۱۹ و چقدر پشیمون شدم که برای بقیه درسها نگرفتم

اگه تو درسی ضعف داری کلاس های آنلاین هم به شدتتتت کمک کنندس مثل همین مدرسه آلفا و کلاسینو و اینا .من ازشون اطلاعی نداشتم و فقط شب امتحان دیدم ولی همونم خیلی خوب بود،اگر ببینی و نکته هاشو برداری برای مرور عالیه و یه چیز دیگه سعی کن درطول سال خلاصه نویسی داشته باشی اینم خیلی می‌تونه مفید باشه برای تورق سریع

از نمونه سوال های سالهای قبل هم غافل نشو

کتابهای فرمول بیست عالییی ان برای نهایی من خودم فارسیشو داشتم نهایی شدم ۱۹ و چقدر پشیمون شدم که برای ...

کلاسهایی که خودم و دوستام استفاده کردیم و راضی بودیم اینا هست 

برای فارسی و فنون عطری

ریاضی کرمی خداااست

زبان قریشی عالیه حتی اگر ضعیف هم باشی به شرطی که کلاسهاشو مرتب ببینی تمام جلسات و همایش هایی که قبل از نهایی میزارن 

عربی من ندیدم ولی دوستام واعظی و فلاح راضی بودن 

روان و اقتصاد هم خاکسار خیلی خوبه 

من سال یازدهم روانشناسی نهاییمو ۲۰ شدم کتابمم خیلی سبز بود کتاب سبز رنگی هست روش عکس آجیله ممکنه بعضی قسمتهای کتاب برات گنگ باشه ولی خیلی خوب توضیحش داده تو این.

فنون هم من جامع خیلی سبز داشتم به جز تقطیع استفاده ای ازش نمی‌کردم ،راستی اینم بگم درس های تاریخ ادبیات و سبک شناسی فنون حتما حتماااا خلاصه نویسی و جدول های مقایسه ای داشته باش ممکنه شب امتحان اصلا وقت نکنی بخونی و تو اون زمان این خلاصه ها خیلی بهت کمک میکنن

یه کانال هست توی تلگرام به اسم کتابیکو میتونی قبل از خرید کتابارو دانلود کنی با گرافیکش و مطالبش اشنا شی ببینی کدومو راحتتر میتونی بخونی