2777
2789

با فردی دارم آشنا میشم که اخلاقاش عالیه تقریبا ..

توجه میکنه ، درک خوبی داره ، حس کافی بودن و اعتماد به نفس میده و کاری میکنه حالت خوب باشه .. درکل خیلی حس خوبی میده 

ظاهرش اوکیه وبه دلمم نشسته و علاقه هم تا حدی هست 

اما یه مشکل هست 

ایشون تا الان که حدود۲۸ سالشه نه خونه داره و نه سرمایه خوبی فقط یه ماشین داره 

شغلشم کارمندی و طبیعتا درآمد بالایی نداره 

من آدم پول پرستی نیستم اما همیشه یکی از معیارام این بوده که آدم با جربزه ای باشه و حداقل یه خونه رو داشته باشه یا اونقدر با عرضه باشه که بدونم خیلی زود میتونه تهیه کنه 

اما ایشون تا این سن فعلا که نتونسته و بیشتر به فکر سفر و لذت و ایناس تا دوراندیشی ..مثلا تو مجردی حتی به فکر شغل دوم نبوده که بعدا به مشکل مالی برنخوره..

همین باعث شده دو دل بشم ..

نظر شما چیه ؟!

اشتباه می کنم یا حسم درسته و از علاقم بگذرم؟!

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم رد میکنم 

ادمی که 28 سالشه و کارمندم هست میتونسته تو مجردی با شغل دوم جمع کنه حداقل یه مسکن مهر بخره 

ادم متاهل ولی نمیتونه با کارمندی چون هرچی دربیاره خرج زن و بچشه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

عزیزم الان مرد ۶۰ ساله شرمنده خانواده س

حرف شما درسته ولی ن تو این شرایط 

ببین اگر جنم و جربزه داره صاحب همه چی میشین 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

من بودم نه 

ولی ی چیزی میگم خواهرانه گوش بده اینکه میگی رفتارش عالیه اصلا فعلا توجه نکن 

اینو از زبون ی مرد میگم مردا همیشه اولش خوبن و پرفکت و هر حرفی و برای به دست آوردن میزنن اما ب مرور روی واقعی‌شان و نشون میدن 

شوهر منم خونه نداره.

یه ماشین داشت اومد خاستگاری و در حد طلا و خرج عقد و نامزدی

ولی اخلاقش خوبه،،پسر چشم پاکیه

اهل کاره ، محبت میکنه.  با درکه همه جوره هوامو داره

من راضیم

اوضاع اقتصادی جوری نیس که یه پسر ۲۸ ساله خونه داشته باشه

شغل و درآمد؟

کارمند و درآمد نهایت ۲۰ البته ممکنه دراینده شغل دوم داشته باشه 

منم شاغل اما خب انتظار دارم خودش بتونه تهیه کنه 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

من بودم نه ولی ی چیزی میگم خواهرانه گوش بده اینکه میگی رفتارش عالیه اصلا فعلا توجه نکن اینو از زبون ...

نه خیلی از خواستکارای من اصلا فیلم بازی نکردن و از اول اخلاق گوهشون معلوم بود 

شوهر منم خونه نداره.یه ماشین داشت اومد خاستگاری و در حد طلا و خرج عقد و نامزدیولی اخلاقش خوبه،،پسر چ ...

من دیدم که داره چون زیاد کار کرده 

پسری که کم کار میکنه رو دلم میخواد بکشم