2777
2789
عنوان

خیلی زیاد عوض شدم خیلی زیاد

88 بازدید | 4 پست

دیگه حوصله اینکه حتی یه سریال ببینم ندارم 

حوصله اینکه یه کتاب بخونم ندارم ( قبلا هزار صفحه کتابم توی یه روز میخوندم ) 

حوصله حرف زدن با بقیه رو ندارم 

ادمارو که میبینم برای اینکه حتی صداشون نشنوم در میرم 

وقتی با هام بحث میکنن حتی اگه حق با من باشه حوصله جواب دادن ندارم  و وسطش ول میکنم میگم بیخیال اصن حق باتوعه فقط برو 

حوصله غذا خوردن ندارم روزی یه وعده به زور مامانم به خوردم میده 

همیشه به گوشه تو اتاقم تو تاریکی درازم حتی حوصله صدای تیک تاک ساعت و گوشی رو هم ندارم ... 

خسته شدم از خودم ولی واقعا نمیتونم پاشم از جام حوصله هیچ چیزو ندارم کلا حوصله زندگیو ندارم 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌برن منو پیش روانشناس

پس باید اگه بخوای خوب بشی باید از خودت شروع کنی اول اینکه هرروز بری بیرون قدم بزنی آرایشگاه بری ارایش کنی ورزش کنی مسواک بزنی بازار بری حتی اگه پولی برای خرید نداری برو بازار جنسا رو نگاه کن اینا نشانه های افسردگیه که تو داری منم مثل تو بودم ولی آهنگ میزاشتم میرقصیدم و... 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم