2777
2789

تا اب گرم بازمیکنی ی صدایی میده ولی خب نمیاد

روشنه شمعکه

چیکارش کنم بلدین؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

برای من هر وقت فشار آب کم هست این طور میشهالبته ما پکیج داریم

امکان داره بخاطر،استفاده مستجرمون باشه؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیافراگمش کهنه شده.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ببین اون لوله ک زیرش هس مخصوص اب گرمه ک ب شیر وصله اون احتمالا بجور تا مدل شده اونو دست بزن ببین فرق میکنه ..یجوری کن ک گرد بشه

نمیدونم متوجه شدی حرفمو یا ن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خوش به حالتون آب گرم کن روشن میکنید؟

ما برای حموم به آب سرد کن احتیاج داریم 

بعضی وقت‌ها آب رو میریزیم تو سطل بزرگ و یه تیکه یخ گنده میندازیم توش که دمای اب کمی مناسب بشه برای دوش گرفتن

انگار وسط جهنمیم.تازه با این هوا روزی دو ساعت هم برق قطع میشه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
خوش به حالتون آب گرم کن روشن میکنید؟ما برای حموم به آب سرد کن احتیاج داریم بعضی وقت‌ها آب رو میریزیم ...

کجایی مگ گلم

من اردبیلم