2777
2789
عنوان

شما هم حس بدی به این آدم ها دارین

135 بازدید | 7 پست

یگ همکلاسی داشتم  خامم بود حدود  ۳۸،۴۰ ساله  اومده بود ادامه تحصیل بده  اینم بگم خیلی باهوش بود

بعد هم سرکار مثل میرفت  منشی بود  هم دانشکاه 

بعد یک  پسر ،۲۴ ساله داشت ویک  پسر ۵ ساله  ک پسرش می‌آورد دانشگاه   و استاد هایی ک گیر میدادن  میذاشتم تو محوطه دانشکاه دوچرخه سواری کنه پسرش هم ساکت باهوشی بود   ، ولی  به نظرم بی انصافی کردن تو این سن بچه آوردن    بچشون ناخواسته نبوده

مشکلی نمیبنم. خیلی هم عالیه

یعنی 33 سالگی مادر شده از نظرتون دیره؟؟؟؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه ۳۸ سالش بود بچه اش ۲۴ سالش بود؟

ارغوان، می‌بینی؟ به تماشاگه دیوانگی ما آمده‌اند...  🌾🍂                                                                                                     " لطفا درخواست دوستی ندید (آقایون) " نی نی سایت برای من فضای امنی بود که توی فضای مجازی پیدا کردم ... خرابش نکنید پس انقدر درخواست ندید . 

حالا خوبه کنار بچشه به این و اون نسپرده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نه بی انصافی چرا

تو تمام دنیا خیلیااا این سن میارن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر