2777
2789

یا مال من همینه؟ تا وقتی دانشگاهیم تحویل میگیرن بگو بخند الان که تابستونه یه پیام به آدم نمیدن من دوسه بار پیام دادم دیدم نمیده گفتم ولش چرا انقدر بد شانسم من همه از ترم یک اکیپ دارن من ترم 3ام توش موندم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بابا اصلا این دوستیای مدرسه و دانشگاه باید سطحی باشه 

البته آدما فرق دارن 

ولی بار ها بهم ثابت شده که دوستی ای که از هرجایی به غیر از دانشگاه و مدرسه شکل بگیره خیلی پایدار تر و بهتره

🤍✨Beauti Lady
برای ارشد اره بچه عا همینن فقط یکیش گاهی میزنگه ولی زمان کارشناسیمون اینجور نبود هنوز بعد شونزده سال ...

چرا من از اینمدلیا پیدا نمیکنم 🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

آره بابا اصلا این دوستیای مدرسه و دانشگاه باید سطحی باشه البته آدما فرق دارن ولی بار ها بهم ثابت شده ...

ببین انگار رابطم یکطرفست تو دانشگاه تحویل میگیرن میریم سر کلاس ولی خارج دانشگاه اصلا هیچی

معجزه خود تویی ...🩵🌱

تقریبا همینه ماهم الان که بحث نمره اومدنه باهم صحبت میکنیم بعضی وقتا وگرنه زیاد حرف نمیزنیم. بنظر من درستشم همینه رابطه همکار و همکلاسی زیاد از حد پیش بره مشکل زا میشه

تقریبایکی از دوستام دو شب پیش باهام تماس گرفت جواب ندادم دیروز و امروز بهش زنگ زدم و پیام دادم اصلا ...

صمیمین بنظرت باهات؟ یا فقط ظاهری خوبن باهات

معجزه خود تویی ...🩵🌱