2777
2789
عنوان

بچه ها خدایی دوستهاي شما هم تو دانشگاه سطحیه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 42 پست
نمیدونم ولی مثلا تو اینستا خیلیاپ دانشگاه با دوست صمیمیاشونن

یکم حساس شدی بنظرم. منو دوستامم صمیمیتمون تو دانشگاه زبان زده ولی میایم خونه کاری به هم نداریم در حد همون دانشگاه. مشکلی هم ندارم با این

یکم حساس شدی بنظرم. منو دوستامم صمیمیتمون تو دانشگاه زبان زده ولی میایم خونه کاری به هم نداریم در حد ...

جدی? اسمشون رو میذاری صمیمی؟ خب ببین تو دانشگاه یکی دوبار پیشنهاد بیرون رفتن داده دیگه مثلا استوری هاشو که ریپلای زدم چند بار چیزی نگفته چون دوستی ندارم اره یکم حساس شدم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی? اسمشون رو میذاری صمیمی؟ خب ببین تو دانشگاه یکی دوبار پیشنهاد بیرون رفتن داده دیگه مثلا استوری ه ...

بله صمیمی. بازم میگم همکلاسی و همکار هیچوقت دوست صمیمیت نمیشن رابطشون با تو تا زمانی که دانشگاه و سرکارتون مشترک باشه هست بعدشم تموم میشه الان مگه ما با چندنفر از دوستای دبیرستانمون همچنان دوستیم؟خیلی کم پیش میاد 

خب پیشنهاد بیرون رفتنم دادن دیگه. پس با تو مشکلی ندارن

میخوای یه دفعه تو پیشنهاد بده برین بیرون. اعتماد بنفستم ببر بالا تو ارزشمندی چرا خودتو با ارزش نمیدونی؟

بله صمیمی. بازم میگم همکلاسی و همکار هیچوقت دوست صمیمیت نمیشن رابطشون با تو تا زمانی که دانشگاه و سر ...

بخاطر چند سال تنهاییم پشت کنکور چون فکر میکنم مثل بقیه نیستم عقبم خودمو خیلی باختم در ضمن از رشته ودانشگاه هم بدم میاد تازه یادم اومده ای دل غافل به هیچی نرسیدم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

الان که هیچ دوستی نداری و دانشگاه نمیری چیکار میکنی حوصلت سرنره؟

با مامان وابجیم بیرون میرم البته من به خودم حق میدم من یک ترم هم مرخصی گرفتم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

جدی؟ صمیمی بودین؟ چقدر تو اینستا از دوستای صمیمیشون واکیپای خوبشون میذارن دلم میگیره🙃

اره رابطمون خوب بود ولی بعد فارغ التحصیلی پیام هم دادم سرسنگین بودن ولشون کردم

«اللهم عجل لولیک الفرج»