2777
2789
عنوان

راهنمایی برای عکس رنگی رحم

53 بازدید | 8 پست

کیا عکس رنگی رحم گرفتن؟

آنتی بیوتیک چی و چجوری باید مصرف بشه؟

بعد از عکس مشکلی از لحاظ عفونت واژن یا لگن براتون‌پیش نیومد؟

میشه از تجربه خودتون بگید.

من به خاطر آنتی بیوتیک خوراکی که مصرف کردم یه کم عفونت واژن گرفتم. الان دیدم‌تو بروور مرکز عکسبرداری نوشته لصلا نباید عفونت داشته باشید و حتما یکی دو روز بعد از پاک شدن مراجعه کنید.

بله عفونت نمی‌دونم ولی دوروز بعد پاکی قبلش قرص بخوری درد اینا ندارها فقط باید شل کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قرص هایی عزیزم؟

من قرص از داروخونه گرفتم بهشون گفتم درد دارم اینا بهم مفنامیک دادن گفتن هر ۱۲ساعت بخور سه تا دادن تا روز خواستم برم تو اتاق آخری خوردم درد نداشتم خداروشکر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آنتی بیوتیک هم قبل عکس مصرف کردین؟

نه هیچی ندادن فقط گفت دستگاه معاینه زیر انداز اینارو نوشته برام 

مرسی عزیزم.

فدات انشالله که چیزی نیس هروقتی رفتی زیاد سوره کوثر بخون عالیه درد هیچی احساس نمیکنی

بنظرم باید با یه پزشک متخصص مشورت کنی تا راهنماییت کنه تو این زمینه ها

من دکتر فاطمه هدایتی فر بهت معرفی میکنم واقعا پزشک خیلی با سواد و خوبی هست و نوبت دهیشم کلا تو سایت ماوراطب هست.