2777
2789
عنوان

بنظرتون به خواهرم بگم یا نه

301 بازدید | 23 پست

عصری اومدم سر بزنم اصرار کرد شام بمونم چون خیلی از هم دوریم کم می‌بینیم همو

داره الویه درست میکنه پسرم اصلا دوست نداره و نمیخوره

بنظرتون بگم بهش؟

میترسم ناراحت شه چرا نگفتی...یا اگه بگم هم باز میترسم زشت باشه چکار کنم

بنظرم به بچت یاد بده رفت مهمونی هر چی صابخونه آورد بخوره حالا این خواهرته جای دیگه پیش کس دیگه بری چی؟واقعا آدم خجالت زده میشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرتون دوست نداره مهم نیست اون بیچاره داره زحمت میکشه بعدشم میتونی رفتی خونه بهش غذا بدی اونجوری به بنده خدا بر میخوره فکر میکنه دستپختش خوشمزه نبوده داری بهونه میاری

مهندس 

میدونم شما درست میگی ولی بچه اس من چیکارش کنم

از همین بچگیه که باید رو اخلاق بچه کار کرد من یه پسر خاله دارم ۲۰ سالشه همینجوریه حتی مهمونی هم میره هر غذایی نمیخوره عین بچه ها 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بگو ابجی یه دونه تخم مرغ بیشتر ایپز کن برای پسرم ساندویچ تخم مرغ بپیچم چون الویه دوست نداره

زشت نیست؟

همش میترسم هر چی بگم ناراحت شه

از اون ورم میگم اگه پسرم سر سفره نخوره بگه دوس نداشتم بازم ناراحت میشه

از همین بچگیه که باید رو اخلاق بچه کار کرد من یه پسر خاله دارم ۲۰ سالشه همینجوریه حتی مهمونی هم میره ...

عزیزم کلا یه الویه دوست نداره 

من خودمم از ماهی خوشم نمیاد ولی جایی برم برای احترام به صاحب خونه میخورم 

هر وقت بزرگ شد این قضیه احترام رو یادش میدم هنوز بچه اس خب چیکارش کنم