2777
2789
عنوان

بنظرتون به خواهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 23 پست
زشت نیست؟همش میترسم هر چی بگم ناراحت شهاز اون ورم میگم اگه پسرم سر سفره نخوره بگه دوس نداشتم بازم نا ...

الان بگی بهتره از سر سفره اس 

بگو دوتا تخم مرغ این حرف ها رو نداره

بگواینوخودمون بخوریم واسه پسرم یه چیز دیگه بده بخوره اصلا خونه هم الویه نمیخوره خواهرانه دیگه غریبه نیست راحت باش

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه تاحالا پسرت نخورده وسوسه اش کن که بخوره شاید خوشش اومد الویه واقعا خوشمزست

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

راحت نیستیم خب😄

خود پسرت  بره بگه خاله میشه واسه من فقط تخم مرغ آب پز یا یه کوچولو مرغ جدا بزارید آخه من الویه دوست ندارم 

بعد بگه ولی اینبار دست پخت شما را میخورم شاید دوست داشتم اینجوری خواهرت هم ناراحت نمیشه

خب اگه تاحالا پسرت نخورده وسوسه اش کن که بخوره شاید خوشش اومد الویه واقعا خوشمزست

گاهی بهش به زور میدم ولی واااقعا بزور میخوره

الان مشغول بازیه اگر جایی گیرش بیارم حتما میگم بخوره و نشون نده دوس نداره

اصلا تو خونه شام دارم برم بهش میدم الان نگرانم نکنه ناراحت شه بگه تو که میدونستی چرا نگفتی

نه بابا  بچست دیگه  بگو مهم نیست حالا یچیزی میخوره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

عزیزم تخم مرغ نیمرو کن براش

یا اگه ابپز دوستداره

یا مرغ اگه داره میپزه برا الویه یکمشو با رب سرخ کن بزار تو نون ساندویچ براش

یا اگه کالباس میزاره یکمشو جدا بزار برا پسرت

همین الان برو بهش کمک کن و بگو راستش ببخشید پسرم الویه درست میکنم دوستنداره 

یکم ازینایی که گفتم یکیشو میدونی پسرت میخوره جدا کنید