2777
2789

من تاحالا ندیدم میریزم تو اب نمک میمونه بعدم اب میگیرم 

جور دیگ باید شست براشما پیش لونده بشورین کرم ببینین؟

اخه هی میگن شستیم کرم داشته میگم نکنه من اشتباه میشورم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت میگن 

بروکلی سالم تمیز کرم نداره 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

سرهمین کرمش من نمیخرم 🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
والا من تاحالا ندیدم داشته باشه فقط شنیدم

من چنتا کلیپ دیدم سیخ چوبی کرد تهش سرو ته گذاشت تو اب در حال جوش بعدش نشون داد کلی کرم اومده بود بیرون🤢🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

منم یه عمر میشستم نداشت

یبار شستم انداختم تو آب جوش که نیم پز کنم تو حین پخت یه کرم اومد رو آب😐😄

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من هر سری میذارم تو اب در حال جوش دوتا قل میخوره

فقطط ۱ بارش یه کرم خیلیییی خیلی ریز درومد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من چنتا کلیپ دیدم سیخ چوبی کرد تهش سرو ته گذاشت تو اب در حال جوش بعدش نشون داد کلی کرم اومده بود بیر ...

گذاشتم بجوشه ببینم چیزی هست یا نه😃

منم یه عمر میشستم نداشتیبار شستم انداختم تو آب جوش که نیم پز کنم تو حین پخت یه کرم اومد رو آب😐😄

ای وای پس اب جوش میخواد الان گذاشتم رو گاز ببینم چ میشه

من هر سری میذارم تو اب در حال جوش دوتا قل میخورهفقطط ۱ بارش یه کرم خیلیییی خیلی ریز درومد

من حقیقتش تا حالا تو اب جوش نذاشته بودم حالا الان گذاشتم ببینم میاد چیزی یا ن