2777
2789
عنوان

دلم میخواد همین امشب خودمو بکشم

139 بازدید | 26 پست

ولی نگران دخترمم میترسم بدون مادر ندونه چکار کنه

خسته شدم ازین زندگی وسواس فکری دیوونم کرده مدام فکرم درگیره

الانم باردارم عصبی شدم

دخترم جوجشو هی میبوسید گفتم نکن گوش نداد منم جوجشو گرفتم پرت کردم

پای جوجه درد گرفته لنگ میزنه حالم از خودم بهم میخوره انقدر گریه کردم ولی نمیدونم چیکار کنم الان بقران نفهمیدم یه لحظه دلم برای جوجه میسوزه چیکارش کنم ببرمش دکتر 

نکنه آهش دامن منو بچمو بگیره 

دیگه نمیکشه مخم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ازهمه واجبتری بری دکتر روانپزشک دارودرمانی و تراپی شی بگو حامله ای دز داروها رو پایین میاره ...

چندسال رفتم تراپی هرچی پول تو جیبی میگرفتم ب دکتر میدادم یکسره

اما واقعا تهش هیچی نشد دارو هامم سر خود قطع کردم

اره عروس هلندیم پاش ضربه خورد لنگ میزد بردمش دکتر دارو داد خوب شد

تقصیر شوهرمه

من‌یکم وسواس دارم اون انگار لجبازی میکنه هی جوجه و عروس میاره تو آپارتمان که جای خودمونم نیست

آدما تو بارداری حساس‌تر میشن .ناراحت نباش سعی کن آروم باشی .

منم باردارم هشت ماهمه . یه خواهره بزرگ دارم همیشه خدا مثله خار بودم تو چشمش. مادرم دو روز اومد‌کمکم که اتاق بچمو آماده کنیم زنگ زد به مادرم هزار ویک حرف زد که چرا رفتی و فقط اون دخترتو دوست داری و چرت و پرت ...

امروز زنگ زده آنقدر پشته سره خودم و شوهرم دری وری گفته و داشته دعا میکرده که یعنی زندگی من خراب بشه تا هم دلش خنک بشه هم گفته (خدایی نکرده)زندگیش که خراب بشه چیزی هم به نامش نیست اونوقت بیاد وره دلت .

آنقدر امروز گریه کردم واسه خودم واسه سادگیم واسه خواهری که هم خونمه و از درده حسادت برای بهم ریختنه زندگیم نشسته دعا میکنه . واقعا برام درد داشت .خیلی حرفه‌ای درد آورتر زده بود که واقعا نمیتونم بگم . فقط میدونم هیچوقت براش بدجنسی نکردم و همیشه در برابره حرفها یا حسادتها و حرفهایی که زده فقط سکوت کردم حتی به روش نیاوردم .

منم امروز دلم شکسته ولی ببین الان جنینی که تو شکممونه بیشتر ناراحت میشه .بیا بیخیالش بشیم و فقط به چیزهای مثبت فکر کنیم