شوهرم میخواد بره سر بزنه به اساتیدش نمیخواد دست خالی بره. میخواد خوردنی باشه ولی شیرینی نباشه کدوم یکی از اینا خوبه:
۱. پک میوه خشک
۲. پک اجیل
۳. پک انواع چایی و دمنوش
من خودم به نظرم سومی جذابتره
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دومی و سومی خوبه اما اگر جمع دوستانست میتونی یه غذا هم بزاری مثل دلمه یا کوفته
مرسی عزیزم میخواد ببره مطب
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍