2777
2789

با عشقم دعوام شده قهر کردیم من هی بهش زنگ میزدم بهم پیام داد گفت دیگه نه به من زنگ بزن نه به من پیام بده من بهش گفتم که هم پیام میدم هم زنگ میزنم خیلی ناراحتی بلاک کن اونم بلاک کرد چت تلگرام رو پاک کرد آخرین بازدید رو هاید کرد پروفایلش رو هاید کرد ولی منو از تلگرام بلاک نکرده 

می‌خوام بهش پیام بدم بگم برگرده چه جوری بگم که دلش نرم بشه خیلی مظلوم به نظر برسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو بستگی داره دعوا سر چی بوده باشه

سر این بوده که من ادعا عاشقی دارم ولی غرورم رو به عشقم ترجیح میدم تا الان پنج بار پیشنهاد خواستگاری داده من رد کردم میگه چرا با من اینجوری رفتار میکنید 

مقصر صد در صد خودم هستم لطفاً به متنی رو برام بفرست بگو بهش چی بگم برگرده

بنظرم غرورتو حفظ کن. هر چند مقصر تو باشی

اون باید برگرده ن تو

الان تو اگ برگردی بهش فکر میکنه چ*س خاصیه خودشو دست بالا میگیره

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT

سر این بوده که من ادعا عاشقی دارم ولی غرورم رو به عشقم ترجیح میدم تا الان پنج بار پیشنهاد خواستگاری ...

اوه..یعنی واسه خودت هدف اینا داری و فعلا به فکر ازدواج ابنا نیستی؟

بنظرم غرورتو حفظ کن. هر چند مقصر تو باشیاون باید برگرده ن توالان تو اگ برگردی بهش فکر میکنه چ*س خاصی ...

بابا این خیلی خوبه دکترا داره اخلاقش خوبه پولداره وضعیتش عالی هست از اینا نریخته تو خیابون من جمع کنم یه بار پیش میاد منم دلم پیشش گیره نمیتونم جایگزین کنم کسی رو مقصر هم خودم هستم پنج بار تا الان خواستگاری کرده من چون خونمون وضعیتش مناسب نبود رد کردم فکر کرده که من خودمو دارم میگیرم چون من نگفتم برای چی دارم رد میکنم 

بابا این خیلی خوبه دکترا داره اخلاقش خوبه پولداره وضعیتش عالی هست از اینا نریخته تو خیابون من جمع کن ...

والا چی بگم

پشیمون میشی

ولی اگ میدونی ک ضایعت نمیکنه بهش پیام بده

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT