2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 32 پست
همون موقع جواب حرفشونو بده تا توی دلت نمونهولی اینکار رو نکن که پشت سرشون حرف بزنی و میونشونو خراب ک ...

پشت سرشون نمیگم همه حرفامم واقعیته میگم رو در رو کنن اگه باورشون نشد

نه هنوز وقت هست این چیزا ربطی به دعوا نداره راجب جاریم و خانوادشه که خانواده شوهرم نمیدونن

اگه اینو بگی که خدا خوشش نمیاد

خدا خودش ستارالعیوب هست 

ما نباید از نقطه ضعف  بقیه استفاده کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیگه نگفتن چی😑خیلی پشیمونم که ساکت موندم

اگه اونی ک تو تعریف کردی نترس همیشه دهنش بازه

بعدشم بزار انقد بگه تا سیر بشه دریا ب دهن سگ ک نجس نمیشه 

تو هیچی نگو اصلا شخصیت خودتو کوچیک نکن از جاریت خانوادش هرچی هیچی نگو

ولی تا دهنشو باز کرد با حرفات برین بهش

اینم حرفیه من حریف اونا نمیشم خیلی بی ادب و بی شرمن 😢

منم مثل توم تایپیکام هست بخون 

ی جاریه بیشعور ک لنگش دیگه نیست

هرکس ی نقطه ضعف داره جاریه من باید مستقیم بهش برینی هرچی کوتاهی کنی وقیح تر میشه میپره تو کلت 

یکی با بی محلی یکی نیش یکی فوش یکی اخم خلاصه ک ببین چیکار میکنی اول و آخرش میسوزه مدام همون کارو کن اخ اخ راستی هروقت حرف شنیدی ک پشت سرت زده فقط بخند اصن قهقه بزن بیشتر میترکه 

ناراحت بشی خوشحال میشه 

راه سوزوندن فقط خندیدن و شاد بودن و بی اهمیتی ب حرفاشونه

نه هنوز وقت هست این چیزا ربطی به دعوا نداره راجب جاریم و خانوادشه که خانواده شوهرم نمیدونن

دوبه هم زنی گناه کبیرس چرا باید راز یکی رو فاش کنی وقتی بهت توهین کرده باهاش قطع رابطه کن آبرو ریختن گناهه

وا خدارو خوش میاد کاری کنی ازخونه بیرون بشن با این وضعیت گرونی مسایل اون پدرشوهرت هم بخودشون مربوطه دعوای شماهم مسأله ای جداست

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

دوبه هم زنی گناه کبیرس چرا باید راز یکی رو فاش کنی وقتی بهت توهین کرده باهاش قطع رابطه کن آبرو ریختن ...

منم تا الان بخاطر همین هیچی نگفتم کسی هم نمیدونه من میدونم هیچوقت به روش نیاوردم ولی اون دائم داره سر به سرم میذاره و بهم حسادت میکنه

جاری فامیل نیست 

اگه رو مخن 

قطع ارتباط کن 

حرفی نزن 

چون آخرش تو آدم بده میشی 

همین خانواده شوهرت اگه جاری فحش هم داده باشه بهشون میان به تو میگن اگه تو خوب بودی راز داری میکردی 

پس تو بدتری 

از چشم همه میفتی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤