2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی لباس خریدم موقع خریدیش دوستم بام بود

یبارم نپوشیده بودم .

۴ روز بعد خریدش پیام داد میدی تولد دخترعمم بپوشم👺💔

جالب اینه لباس من سایز اون نمیشه قطعا خرابش میکرد..

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

گذشته هم تاپیکشو زدم 

اومد ادکلن گرفت گفت تمام شده میخواستند برن بیرون 

هر زمان یادم میفته یک چند دقیقه میرم تو شوک 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه بار مجبوری با کلی خجالت از همسایمون شارژر قرض گرفتم

شوهرم شارژر رو برده بود ، گوشیم داشت خاموش میشد تماس واجب داشتم.

سیب زمینی، پیاز و گوجه و تخم مرغ و روغن و چای و رب حتی گوشت هم با جاریم که طبقه بالا میشینه پیش اومده مبادله کردیم، طبیعیه

برادرم واحد بغلیه، یه بار ازش ماکارونی گرفتم دو دقیقه بعدش پیاز،دو دقیقه بعدش رب

برگشته میگه رو مواد غذایی ما حساب کردی واسه شام پختن؟

گفتم نخیر گوشتش رو خودم داشتم😂

ینفر بهم کفت مانتوت بده برا ی مراسمی بپوشم 

من تابحال نپوشیده بودم شوهرم‌برام‌ سوغات اورده بود 

دادم بهش ملا اصن یادم رفته بود ک لباسم‌نیست چون تاحالا نپوشیده بودم یادم رفته بود ک دارم اون لباس 

یمدت بعد ی مراسمی دیدم تنش دیگ کلا رومم نشد بگیرم ازش شد براخودش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
وایییی😂😭😭😭

😂😂😭

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍