2777
2789
عنوان

برادری که دست بزن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 37 پست

من با اینکه داداشم پنج سال ازم بزرگتره و الان بیست و سه سالشه یکم صداشو بلند کنه باهام حرف بزنه جورییی جرش میدم تا یه هفته سمت من پیداش نمیشه

بعد تو چقد رو دادی به این بچه که انقدر پرو شده؟ بگیر بزنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طوری بزنش دفهه بعد خواست بیاد بترسهنکشیشا

زورم بهش نمیرسه، بابامم بهش دعوا کردن یاد داده واسه همون اصلا نمیترسه، من میترسم بزنم یک طوریش بشه ولی اون اصلا عین خیالش نیست که من چیزیم بشه یا نه

زورم بهش نمیرسه، بابامم بهش دعوا کردن یاد داده واسه همون اصلا نمیترسه، من میترسم بزنم یک طوریش بشه و ...

ها پس برو پیش بابات گریه کن بگو اذیتم میکنه این چه پسریه بزرگ کردین ادم مگه خواهرشو میزنه؟ گریه کن چشات پر بشه بعد بابات یه کاری میکنه که دیگه سمتت نمیاد

وای چند سال پیش دختر عموم داشته هی پسر عمومو اذیتش میکرده کلا دختره جیغ جیغوییه پسر عمومم اعصابش خورده شده زد فک دخترعمومو شکوند 

نمیدونی چی شده بود خبرش تا شهرستان هم رفت دختر عموم ابروشو برد 😂😂😂

من با اینکه داداشم پنج سال ازم بزرگتره و الان بیست و سه سالشه یکم صداشو بلند کنه باهام حرف بزنه جوری ...

من رو ندادم باور کن تقصیر مامان و بابامه، جلو اونا چند بار منو زده ولی اصلا هیچی نمیگن بهش، ولی برای من برعکسه اگر ناخونمم بهش بخوره باید کلی جواب پس بدم