2777
2789
عنوان

میخام از خونمون برم

141 بازدید | 13 پست

یدونه داداش دارم ک خیلی اذیتمون میکنه مجرده نه بفکره کاره ن بفکر زندگی ۲۸ سالشه.. فقط تا اینجاشو بدونین که یه هفته پیش تلوزیونی که با هزار بدبختی پولشو جمع کرده بودیم زد شکست دیگ بقیه‌کاراش بماند.. از دست اذیت کردناش دارم قرص عصاب میخورم.. همیشه استرس دارم همیشه تپش قلب شبارو از اظطراب زیاد نمیتونم بخابم حسرت یه خاب آروم رو دلم مونده.. دیگ نمیتونم باهاش توی یه خونه زندگی کنم خودم ۲۳ سالمه مامانم خیلی داره اذیت میشه لاغر شده غصه میخوره.. حالا یکمی طلا دارم میخام بفروشمشون باهاش خونه کرایه کنم اول ب داداشم‌ پیشنهاد بدیم بره اونجا زندگی کنه پیش ما نباشه ولییی میدونم ک قبول نمیکنه اگه قبول نکنه مجبورم خودمون بریم بنظرتون تصمیم خوبیه؟؟ اینم بگم‌ که شغل بابام یجوریه ک حتما باید توی این خونه‌ی ک الان هستیم بمونه ینی اگه داداشم‌ پیشنهادو قبول نکنه و خودمون بریم فقط و مامانم میریم

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی و داداشت متوجه اون پول میشه و از دستتون درمیاره

اگه بگم نه اینجوری نیس دروغ گفتم امکانش هست همین کارم بکنه💔 ولی دیگ نمدونم چیکار کنم تنها راهی ک ب ذهنم میرسه همینه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

اگه بگم نه اینجوری نیس دروغ گفتم امکانش هست همین کارم بکنه💔 ولی دیگ نمدونم چیکار کنم تنها راهی ک ب ...

خودت کار پیدا کن با مادرت

نظر دوستمون که بالا گفتن  درسته

این جوری کمتر تو خونه هستید که کاراش ببینید حرص بخورید 

تلویزیون هم فعلا تعویض و تعمیر نکنید تا یه کم به خودش بیاد

در ضمن سعی کن کم کم رو خودت کار کنی که رفتارای آزاردهنده اش ندید بگیری و خودت مجبور نشی قرص بخوری

سعی کن فعلا رو کار و ندید گرفتنش تمرکز کنی

تا ببینی خدا چی میخواد

داداشت گرفتار اعتیاد یا مشکل اعصاب روان نیست؟یا فقط تن پروره؟

هیچکدومشو نداره با مردم جوری برخورد داره و عاقله ک هرکسی این حرفای مارو بشنوهه ب سختی باور میکنه همچین کسی باشه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

پس تو و مادرت به خودتون بیاید و ندید بگیرید یه مدتی رفتاراش شاید جواب داد

خیلیی ندیده گرفتیم من خودم چند ماهی هست باهاش حرف نمیزنم ولی دست از سرم برنمیداره تهدیدم میکنه همش

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻