2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دیدین در این حد پولدار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
یعنی حاضری واقعا اگه پول داشتی ۴ میلیارد میدادی پای کیفی که نهایت ۴ جا بگیری دستت بعدشم روت نباشه د ...

ببین ما چون نداریم این‌طوری فکر میکنیم فک کن اینقدر داشته باشی ۴ میلیارد برات حکم ۴ میلیون داشت بازم همینو میگفتی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما چون نداریم این‌طوری فکر میکنیم فک کن اینقدر داشته باشی ۴ میلیارد برات حکم ۴ میلیون داشت بازم ...

اره چون واقعا نمیشه استفاده زیاد ازش کرد و زود باید عوض کنم باز نمی‌خریدم 

مثلا یه تومنی بر می‌داشتم  به جاش جا تا می‌خریدم جای یکی 

والا 

اره چون واقعا نمیشه استفاده زیاد ازش کرد و زود باید عوض کنم باز نمی‌خریدم مثلا یه تومنی بر می‌داشتم ...

باید ذهنتو بزرگ کنی 

من که مطمئنا میخریدم بعد از چند بار استفاده میذاشتم دیوار میفروختم 🤣🤣🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
گرون ترین کیف ها مال ارمز هست. خیلیا برای سرمایه گذاری میخرن. چون افزایش قیمتش از طلا هم بیشتره.

چه جالب شد 

خب می‌خرن بعد چکارش میکنن اونوقت میفروشن یا چی؟!

چه آدمهایی اینکارو میکنن تو ایران هم داریم که بخاطر افزایش قیمت بخره ؟؟؟

یعنی واقعا افزایش قیمتش بیشتر طلاهست ؟

چه دور باطلی 

دنیا واقعا برا این چیزا نیست اصل واقعا یه چیز،دیگست 

اره چون واقعا نمیشه استفاده زیاد ازش کرد و زود باید عوض کنم باز نمی‌خریدم مثلا یه تومنی بر می‌داشتم ...

چون نداری میگی اگه میداشتی زن های اطرافت کلکسیون میداشتن نمیگفتی این‌طوری ولی من پولدار شم خدایی زیاد نمیخریدم اینجور لباسا ها کیف دیور میگرفتم مثلا ۲ ۳ تا مدل ارمس یه مدل لویی ویتون ۲ ۳ تا مول که خیلی خوشم بیاد ولی بیشترش و افراطیش میشه اصراف 

چه جالب شد خب می‌خرن بعد چکارش میکنن اونوقت میفروشن یا چی؟!چه آدمهایی اینکارو میکنن تو ایران هم داری ...

اخه اون کیف ها از پوست حیوانات ساخته میشن برا یه سری از کیف ها باید چند سال منتظر بمونی خیلی با ارزش هستن

باید ذهنتو بزرگ کنی من که مطمئنا میخریدم بعد از چند بار استفاده میذاشتم دیوار میفروختم 🤣🤣🤣

خواهر ما ذهنمون بزرگه رو سرمایه گذاری  نه رو چیزای مصرفی 

چیزای مصرفی م هم با اینکه نو و نسبتا گرون خریدم بازم دارمشون ای بابا کی از تو دیوار چیزی می‌خره اونم مصرفی و پوشیده کسی 

من حتی طلای دست دوم هم نمیخرم برا سرمایه گذاری چون بر این باورم که انرژی شخصی که استفاده کرده روی اون اثر گذاشته و نمیارم تو زندگیم 

ما هم اینجور درگیریم خواهر       

خواهر ما ذهنمون بزرگه رو سرمایه گذاری نه رو چیزای مصرفی چیزای مصرفی م هم با اینکه نو و نسبتا گرون خ ...

خواهر برا خندش گفتم 😂وگرنه تو دیوار گذاشتن چیزی بنظرم فقیر بودن ذهن رو نشون میده دیگه🤣

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش