2777
2789

اگع من افسرده ام بی انگیزه ام حوصله هیچ کاری ندارم فقط میخورم میخوابم همش بی اغراق تقصیر پدرمه همش تقصیر مامان بابامهعع مخصوصا بابام نمیخوام بندازم گردن کسی مشکلات خودم رو اما همش تقصیر خانواده اس هرچی آدم میکشه از دست خانواده میکشه تو اگه خانواده خوبی داشته باشی 99 درصد مواقع خوشبختی و حالت خوبه اگه عم بد باشه خیلی کم پیش میاد موفق بشی و راحت شی از دستشون 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچنینمن سنم زیاد نیستو سن کم ازدواج کردم ازدواج سنتی که از دست خانوادم خلاص بشم بدتر شدزندگیم رو هو ...

من همیشه میگم ازدواح کنم لاقل از اینجا گورم گم میشه بعدم میگم بدبخت تر شم نمیپونم والا 😭

ایشالا کمکت کنه خدا 

مامانم منم نه تو خونه پدر خوشش بود ن خونه شوهر 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

حالا که فهمیدی خانوادت مقصر بدبختی ت هستن....بهتره یه یاعلی بگی و خودت یه تکون اساسی بدی خودتو خوشبخت کنی....اکثر انسانهای بزرگ تو رنج وسختی بدنیا اومدن....و با تلاش خودشون به همه چیز رسیدن

من همیشه میگم ازدواح کنم لاقل از اینجا گورم گم میشه بعدم میگم بدبخت تر شم نمیپونم والا 😭ایشالا کمکت ...

بخدا با ادمی که دوسش نداری ازدواج نکنی پشیمون میشی ی ضربه شدید میخوری

میشه بپرسم چند سالته عزیزم؟