2777
2789
عنوان

دو روز دیگه تولدمه ولی

42 بازدید | 6 پست

من نه دوست و اشنای خوبی دارم نه خانواده خوب دوت داشتم یه بارم شده مثل دوستام یه جشن کوچولو بگیرم یا با خانواده ام برم بیرون یا برم پیش عکاسی چندتا عکس خوشگل بگیرم اما هیچکی نیست کسی هم براش مهم نیست. خیلیم دلتنگم با هیچکیم رابطه عاطفی ندارم کاش یکی بود لااقل دوستم داشت عاشقم باشه یا منو یادش باشه. یه برادر دارم از صبح تاشب فوشم میده بابام که از کار برمیگرده خشته اس با هیچکدوممون حرف نمیزنه همش سرش توگوشیه منم که بعد چندماهه دوباره افسردگیم برگشته با این حال و وضعیت هیچ ککدوم از فامیلامونم تو هیچ مراسمی حاضر نمیشن. من موندم و تنهاییام...💔💔

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم.. تولدت پیشاپیش مبارک، امیدوارم امسال کلی دوست پیدا کنی.. و یا همدم خوب .

هر سال با این امیدا خودمو زنده نگه داشتم اما خبری از هیچی نیست حتی یه خبر خوب کی هم نیست

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

هر سال با این امیدا خودمو زنده نگه داشتم اما خبری از هیچی نیست حتی یه خبر خوب کی هم نیست

استرس به خودت نده .. زندگی زیبایی های خودشو هم داره، ولی خسته نباشی.. و موفق باشی عزیزم