2777
2789
عنوان

شما هم این تجربه رو داشتین

105 بازدید | 16 پست

من کلا واسه خیلی چیزا اگه دعا کنم با تمام وجودم و دلم لخوامشون از خدا و ائمه و یا ختم بر دارم جوری ازم دور میشه اون خواسته که اصلا دیگه به داشتنش نمیشه فکر کرد

ولی اگه یهیو رها کنم یا بهش فکر نکنم خیلی آروم بهم نزدیک میشه و بهش شاید برسم 

شما هم نظرتون بگید آخه الان یه خواسته دارم که خیلی می‌خوام که بدست بیارم اما همش بهش فکر میکنم و بیخیالش نمیشم

تقریبا برای منم همینه یه خواسته ای دارم که فکر کنم از بدو تولدم باهام بوده:)))

به قدری محاله که نشدنی شده ولی خب نمیتونم از دلم بندازمش بیرون حتی دلم نمیاد دعا کنم با نداشتنش کنار بیام فقط میخوام داشته باشم

عوضش به چیزهایی رسیدم که خیلی شاید براش نجنگیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکی هم اینکه اگ چیزیو واقعا بخوام و نشه بدنش ب یکی دیگ بازم خراب میشه به اونم دیگ درست نمیرسه

مشکل اینه که فکرش بیرون نمیره از سرم و همیشه وقتی فکر یه چیزی از سرم نمیره بیرون اون چیه اینقدر ازم دور و ناممکن میشه

و خیلی دردناکه💔

تقریبا برای منم همینه یه خواسته ای دارم که فکر کنم از بدو تولدم باهام بوده:)))به قدری محاله که نشدنی ...

کاش همیشه خدا خیلی زود جبران کنه اما دردش اینه که جایگزین نمیتونی بکنی و نمیدونم این چه حکمتیه هر چی رو بیشتر می‌خوام خودش ازم میگیره انگار حرف مولانا رو داره ثابت می‌کنه 

بهتر شاید شد

نمیشه آخه مثلا من اینجوریم که وقتی به مدادو بخوام و هی تو فکرش باشم دقیقا همون لحظه یا چند روز بعدا با یه چیزی میفهمم داشتن اون مداد تا آخر عمر برام ناممکن شده آخه انگار خدا میگه هر چی رو بیشتر از من بخوای ازت میگیرم 

کاش همیشه خدا خیلی زود جبران کنه اما دردش اینه که جایگزین نمیتونی بکنی و نمیدونم این چه حکمتیه هر چی ...

می تونم بپرسم خواستت چیه؟

مثلا من یه موقعی میخواستم صبر زیاد بشه اینقدر مشکلات پیش اومد که صبر کردن رو تقریبا یاد گرفتم یا دوست داشتم خجالتم کم بشه روابط اجتماعیم قوی بشه یه مسایلی پیش اومد که مجبور شدم پیش هرکسی رو بندازم تا یاد بگیرم خجالت نکشم و اخرش یاد بگیرم هرچی شد فقط به خودش بگم 

خلاصه خدا اینجوری میده

میخوام بگم خیلی حواست به دعاهات باشه:))

بگو خدایا من ضعیفم به رحم کن

یا رب ارحم عبدک الضعیف