2777
2789
مخصوصا که شهر غریب نباشی ولی دعوا کنی هر مشکلی باشه اصلا انقد غریبه باشن که نتونی بگی

من ک انقدبی کسم ک ازسربی کسی نمیدونم پناه ب کی میبرم برودرخونه حضرت عباس روبزن نمیزاره ناامیدبشی 😔😭🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیشب کلی گریه کردم به‌ خدا گلایه‌ کردم چرا باید به من همچین مادر بی محبتی میدادی

نگو از بی محبتی مادر که آتیش میگیرم ، بابام خیلی ساله برام مهم نیست بهش فکرم نمیکنم ولی حتی از مادرم شانس نداشتم 

Go wild for a while.
مادرندیدی ک به مادرت میگی بی محبت مادردیدم یزیدشمرخولی

کلا مادر ندیدم نیست انگار نبوده کلا مادری هست که بود و‌نبود بچش براش فرقی‌ نداره من به همه گفتم اگر‌من‌ روزی مردم و اون زنده بود نذارید بیاد سر قبر‌ من 

کلا مادر ندیدم نیست انگار نبوده کلا مادری هست که بود و‌نبود بچش براش فرقی‌ نداره من به همه گفتم اگر‌ ...

مادرخودم ازصدتامادرشوهربدتریجوری میسوزتت ک تادوهفته سوزش داری بابت حرفش رفتارش کارش ندیدی مادرک زندگیتوبهم بریز دست رودلم نزاربامن ازبی کسی حرف نزن🫂

مادرخودم ازصدتامادرشوهربدتریجوری میسوزتت ک تادوهفته سوزش داری بابت حرفش رفتارش کارش ندیدی مادرک زندگ ...

بخدا وضعیت منم بهتر از شما نیست منم خیلی عذاب میده با حرفاش سر هیچ و‌پوچ یه رفتارایی داره که بخام بگم خون گریه میکنی به حالم .