2777
2789
عنوان

هیچ خوشم نمیاد برم مهمونی کی مثل منه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 22 پست
دقیقابرام عجیبه چرا اینقدر همه از رفت و امد بیزار شدن. حالا گاهی یه موردای خاصی تو فامیل هست ادم اون ...

ما تمام فامیل باهامون مشکل دارن

همشون بلا استثنا

یه عروسی یا مهمونی تاحالا با دل خوش و بدون ترس و لرز نرفتم

گاهی واقعا دلم میگیره. دوستام از فامیل و مادربزرگ و خاله و دایی هاشون تعریف میکنن، انوقت دایی و خاله های من؟ رسما میخوان سر به تنم نباشه

من مادرم مثل شماستنه اهل مهمان نوازی هستنه اهل مهمانی دادنهنه اهل مهمانی رفتنهکلا رفت و آمدی با اقوا ...

اره این فامیلای منم هر دفعه که منو میبینن راجب شغلم 

چرا شغل نداری 

یا این که ازدواج نکردم 

یعنی هر دفعه منو میبینن اینا رو میگن 

جوری شده حتی بچه ی کوچولو هم بهم میگه خب برو فروشگاه ها کار کن 

حالم ازشون بهم میخوره 

انگار اینا دارن خرجی منو میدن

خدایا مرسی ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این فامیلای منم هر دفعه که منو میبینن راجب شغلم چرا شغل نداری یا این که ازدواج نکردم یعنی هر دفع ...

آفرین. مثل جاری من هستن. همیشه از بچه های من ایراد میگیره. همیشه از خودش و بچه هایش تعریف می‌کنه. خیلی هم قیافه میگیره. خیلی. 

من واقعا وقتی می بینمش حالت تهوع میگیرم از استرس و اضطراب

آفرین. مثل جاری من هستن. همیشه از بچه های من ایراد میگیره. همیشه از خودش و بچه هایش تعریف می‌کنه. خی ...

واقعا تحمل کردن اینجور افراد خیلی خیلی سخته 

خدایا مرسی ♥️

من از مهمونی های فامیلی و اشنا خوشم نمیاد نه میرم نه دوست دارم دعوت شن حوصله ادمای دهه 50 و 60 رو ندارم 

ولی اهل مهمونی ها و دورهمی های دوستای صمیمی و همرده سنی خودم زیاد هستم هم من هم نامزدم

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄