2777
2789
عنوان

بابام گوشیمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست
عزیزززززم همه ما به بچه هامون اعتماد داریمولی امان از مجازی ...ساعت ۳ نصفه شب آخه دختر خووووبچرا هر ...

خب من شبا بیدارم هر شب برنامه همینه

اون موقع ما اسباب کشی داشتیم مجبور شدیم همه تو یه طبقه بخوابیم سر شب خوابم برد از قضا ۳ شب بیدار شدم تازه گوشی گرفته بودم دستم که دیدم بالاسرم نشسته! رفت عینکش رو درآورد و ۴ ساعت رو گوشیم بود😐😂من هیچینداشام باز داشتم سکته میزدم.. که یه وقت نگه چرا عکستو گذاشتی چرا تا اکانت داری با دوستت فلان شوخی کردی که فلان ادمین پیج که پسره پیام دادی.. ینی سکته کردما.

بعد که بهش گفتم ناراحت شدم گفت چی میگی من که چک نکردم همش ۲ دقیقه دستم بود

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

هر چیزی یعنی چی؟من یه مادرم ، حال پدر مادرا رو خوب درک میکنم کاش شما جووونا کمی هم به ماها حق بدین ز ...

اخه کاش چیزی بود تو گوشیم اونوقت ناراحت نمیشدم چت با دوستامه ن کس دیگ ولی خب همونم نمیخوام ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگه بابام مثلا زنگ زد رمز گوشی رو خواست چی بگم؟

توش چیزی داری؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب من شبا بیدارم هر شب برنامه همینهاون موقع ما اسباب کشی داشتیم مجبور شدیم همه تو یه طبقه بخوابیم سر ...

ای جااااانم 

خدا برای هم حفظتون کنه 

پسر من ۱۶سالشه هر ساعت از شب بیدار شی گوشی دستشه 

بهش شک ندارم ولی خب داره به سلامتیش آسیب میزنه 

تو تاریکی با نور گوشی ...

دروغ چرا  پیش چشمش نه ، ولی مواقعی که  نیست مدرسه ست یا حمومه چک میکنم 

یه قانونی گذاشتم که همه موقع خواب گوشیا رو بزارن رو میز سالن و برن اتاق 

میدونم ناراحته ولی چه کنم آخه 

شما جای ما بودی بچه ت ۲۴ساعته تو گوشی بود چیکار میکردی

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ای جااااانم خدا برای هم حفظتون کنه پسر من ۱۶سالشه هر ساعت از شب بیدار شی گوشی دستشه بهش شک ندارم ولی ...

قانون درستی گذاشتید عزیزم تا دانشگاه اوکیه ولی بعدش بذار به حال خودش

چه حفظ کردنی ازون موقع قهریم و گوشیم رو پس نداده الان یواشکی دستمه اگه بفهمه تیکه تیکه ام میکنه.. دعا کنین توروخدا خیلی مشکل بزرگی شد..بجث بزرگتر از این موضوعات شد.. 

قانون درستی گذاشتید عزیزم تا دانشگاه اوکیه ولی بعدش بذار به حال خودشچه حفظ کردنی ازون موقع قهریم و گ ...

الان سن بلوغه بخاطر هورمونا اصلا درک درستی نداره

هیجانی هست میترسم به خودش و دیگران آسیب بزنه

سن بلوغش بگذره ،قطعا  منطقی تر فکر میکنه

چند تا چنل تو تلگرام داره 

دختر و پسر قاطی 

اوضاعیه ...

الان سن بلوغه بخاطر هورمونا اصلا درک درستی ندارههیجانی هست میترسم به خودش و دیگران آسیب بزنهسن بلوغش ...

ای وای

من داداشم ی سال کوچیکتر از پسر شماست 

من چک میکنم.. اصلا جرات نداره تو این گروها بره

خوششم نمیاد اصلا ولی متاسفانه شوخی جنسی با دوستاش دارن مخصوصا اونا

ای وایمن داداشم ی سال کوچیکتر از پسر شماست من چک میکنم.. اصلا جرات نداره تو این گروها برهخوششم نمیاد ...

به نظرم شوخی های پسرونه ، جنسش همینه 

خیلی دوره بدی هست 

من به پدر و مادرا حق میدم 

الان سن بلوغه بخاطر هورمونا اصلا درک درستی ندارههیجانی هست میترسم به خودش و دیگران آسیب بزنهسن بلوغش ...

شما ک بزرگترین میشه راهنمایی کنین اگه بابام زنگ زد مثلا رمز گوشی ر و خواست چی بگم؟

قانون درستی گذاشتید عزیزم تا دانشگاه اوکیه ولی بعدش بذار به حال خودشچه حفظ کردنی ازون موقع قهریم و گ ...

من با گوشیم کاری ندارم وقت یا بیاره چتا روحدف کنم بدم بهش یا به طریقی وصل شم به اکانتم پیامارو حذف کنم

شما ک بزرگترین میشه راهنمایی کنین اگه بابام زنگ زد مثلا رمز گوشی ر و خواست چی بگم؟

به نظر من اگر چیز بسیار خاصی نداری 

فقط چت با دوستات هست

اگر به اون مرحله رسید ، رمز گوشی رو بده 

چون بدتر حساس میشه 

الانم به نظر من اگر میتونی تماس بگیر بگو بابایی چرا گوشی منو بردی

باور کن استفاده درست ، هیچوقت بزرگترا رو حساس نمیکنه 

خب من شبا بیدارم هر شب برنامه همینهاون موقع ما اسباب کشی داشتیم مجبور شدیم همه تو یه طبقه بخوابیم سر ...

یه زمانی مامان بابای من قشنگ چتامو میخوندن خودشم دونه دونه
مامان بابام اعتماد دارن بهم ولی سر دوستام حساسن