2777
2789
عنوان

خواستگار اومده ولی من

404 بازدید | 13 پست

دلم پیش کراشمه نمیتونم ازش بگذرم .

شاید کراشم هچوقت نیاد سمتم :/

شایدم اونطوری که من تصور میکنم خوب نباشه

هعیی🚶🏼‍♀️

یه راهکاری بلدین دعایی چیزی  بخونم بهترین اتفاق بیفته؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم منم یه رلی داشتم گفتم من خواستگار دارم بیا خواستگاری دیدم این منو تو آب نمک گذاشته گفتم بدرک ...

رلمم نیس حتی فقط ازش خوشم میاد دوست داشتم با اون فرد ازدواج کنم دلم پیش اونه فقط💔😭

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
واااا این چیزا چیه خاستگار خوب اومد قبول کن مردا لنگه همن

😂😂😂پس عشق چی 

منم کسی را دوس داشتم .ولی کسی دیگه امد خاستگاریم شوهرم شد ...باید پسری دوست داشته باشد که بی مقدمه بیاد خواستگاری ...دوستی هیچ وقت کار درستی نیست

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار