2777
2789

من چند روز پیش موهامو فیس فریم رنگ کردم به خاطر اینکه رنگ مورد نظرم بدست بیاد آرایشگر دوبار موهامو دکلره کرد بعدش رنگ رو گذاشت این پروسه رنگ گذاشتن سه ساعت طول کشید ، الان اصلا از رنگش خوشم نمیاد اصلا حس میکنم بهم نمیاد ، موهای خودم مشکیه اما این یه تیکه ای که رنگ کردم رنگش خیلی روشنه ... حالا میخوام خودم تو خونه یه رنگ تیره بزارم روی این موهای روشن ، اما بلد نیستم نمیدونم چه رنگی باید بزارم ... میترسم ایندفعه رنگ بزارم دیگه واقعا کچل بشم یا یه رنگ عجیب دربیاد ، لطفا اگه کسی سر در میاره راهنماییم کنه ؟

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹

ترجیحا برو سالن ی رنگ ساده واست میزنه 

خودم قبلا فیس فریم‌ کردم دقیقا مشکل تورو داشتم رفتم سالن ی رنگی بین شکلاتیِ روشن یا نسکافه‌ای ‌زد خوشم اومد.

موهامو خیس کرد دو دقیقه رنگه گذاشت رو موهام.همین!

رنگ کاکائویی ۷

دودی ۷ و واریاسیون بنفش یک نخود و مرواریدی ۱۰۰۹

با اکسیدان ۹درصد قاطی کن یه رنگ شکلاتی شیک بهت میده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ کاکائویی ۷دودی ۷ و واریاسیون بنفش یک نخود و مرواریدی ۱۰۰۹با اکسیدان ۹درصد قاطی کن یه رنگ شکلاتی ...

عزیزم میشه یه رنگی بگی که تیره بشه بتونم خودم تو خونه رنگ رو بزارم و اینکه چقدر باید رنگ رو بزارم بمونه

ترجیحا برو سالن ی رنگ ساده واست میزنه خودم قبلا فیس فریم‌ کردم دقیقا مشکل تورو داشتم رفتم سالن ی رنگ ...

فقط دو دقیقه گذاشت بمونه

عزیزم میشه یه رنگی بگی که تیره بشه بتونم خودم تو خونه رنگ رو بزارم و اینکه چقدر باید رنگ رو بزارم بم ...

شکلاتی و کاکائویی هم تیره هستن تقریبا 

اگه تیره تر میخوای باید شماره های ۵ یا ۶ بگیرید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شکلاتی و کاکائویی هم تیره هستن تقریبا اگه تیره تر میخوای باید شماره های ۵ یا ۶ بگیرید

چقدر بزارم بمونه روی موهام

چقدر بزارم بمونه روی موهام

۲۰ دقیقه 

بستگی داره چه برندی بگیری ک زود رنگ بده یا دیر