2777
2789

خیلیا درخواست دادن ولی قبول نکردم.چون اگه قبول کنم اونا میتونن ببینن چه پستایی رو لایک میکنم و چه کامنتهایی میزارم.کار خویی کردم یا نه؟؟شما چیکار کردین؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که یدووونه فامیل اکسپت نکردم چون حوصله حاشیه نداشتم

فلان لباس پوشید فلان جا رفت با فلانی رفت

یبار یه عکس گذاشتم تلگرام با همکلاسیام بودیم یه پسری هم بودم

انقدر رفتن رو مخ من و شوهرم که نگو

من خواهر شوهرمم اکسپت نکردم فقط مامانم

میتونی یه اکانت دیگه بزنی این برا فامیلا اون اکانت برا خودت

اخه با این اکانت که شماره خودمو زدم همخ منو با این شماره دارن و اونیکی شماره‌م اکانت بزنم کسی شماره شو نداره و نمیشناسه 

اینستا که ندارم ولی کافیه رو واتس اپ عکس گربه ای سگی چیزی بزارم سریع خاله هام زنگ میزنن برش دار یعنی چی اینا میزاری زشته از حرص منفجرمیشم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اینستا که ندارم ولی کافیه رو واتس اپ عکس گربه ای سگی چیزی بزارم سریع خاله هام زنگ میزنن برش دار یعنی ...

واییییییییییی خیلی سرم اومده. فک کن پسر داییم اومده پروف من تو گیم رو به مامانم نشون داده که من همچین پروفی گزاشتم😑

بهترین کارمنم هیچوقت قبول نمیکنم درخواست فامیلاروفقط از سر فضولی میخوان بیان تو پیج آدم

عه.پس تنها و غیرعادی نیستم😄😅

من که یه پیج زدم فامیل نداشته باشنم همونم از شانس گندم لو رفته بود 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...