2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

321 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دیروز موعدم بود امروز صب زدم منفی بود بهد از وسط ماه همش حالت تهوع و کمردرد داشتم کمردرد چند روز بود ولی حالت تهوع دائم بعد اللن یعنی باردار نیستم؟؟ شایدم همش تلقین بوده

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
حالت تهوع به این زودی نمیشه که از هفته هفت و هشت میشه معمولا

مرسی 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ۲ منم عین خودتم امروز ۲۷ پرینه و هنوز خبری از پری نشده تمام حالتهای پری رو دارم استخونامم درد می‌کنه سینه هام ورم کرده و دردناک شدنه میترسم بی بی بذارم بازم بخوره تو ذوقم 

سلام ۲ منم عین خودتم امروز ۲۷ پرینه و هنوز خبری از پری نشده تمام حالتهای پری رو دارم استخونامم درد م ...

اره منم سینه هام درد مکنه قاطی کردیم بخدا هنوز ٢٧ ام زیاد مونده نذار گلم من ٢١ام موعدم بود امروز ٢٢ امه منفب شد

خانما صلوات بفرستین من باردار باشم دوست دارم خدا عیدی امسال مو یه نیمی بده تا از تنهایی در بیام و مامان بودن رو تجربه کنم التماس دعا عاجزنه  ازتون دارم دارم اشک میریزم و ازتون تقاضا میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

من شوهر مو فرستادم بی بی چک خرید وقتی آورد پ ر ی و د شدم😐😐😐😐

اشکال نداره گلم ان شالله ماه بعد چند روز عقب افتاده بودی..

خانما صلوات بفرستین من باردار باشم دوست دارم خدا عیدی امسال مو یه نیمی بده تا از تنهایی در بیام و ما ...

ان شالله گلم واسه منم دعا کن چندماهه اقدامی و چند روز عقب انداختی

امروز روز دوممه که عقب انداخته یعنی ۲۷ پریودیمه هنوز این ماه پری نشدمه دعا کنین نشم    

خب امروز٢٢ لمه که گلم پنج روز تا پریودیت مونده ؟؟

هیچی  من فکر کردم عقب می افته گفتم بگیره دیدم هیچی نشد

اهان اگه منظمه پربودات ان شالله میشی گلم چمدماهه اقدامی؟؟