2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اطلاع دارید چقدر ارز میدن به اونایی که می رن؟

۲۰۰ دینا ۱۱ میلیون سایت سماح باید ثبت نام کنی‌ اول ۱۴۰ واریز کنی جهت بیمه مرحله اولیه اش هست

الان منم گرفتم اما چون نمیرم باید ببرم بانک‌پس بدم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عیب نداره انشالله سری بعد. انشالله که خیره.

نمیدونم تصمیم نرفتنم درسته یا نه

با کسی ک خواستم برم پاسپورت بچه اش نیومده میخوان برن منتها بچه پاسپورت نداره من گفتم نه دیگه من نمیام ..حس میکنم لب مرز برن برمیگردن بی پاسپورت بچه

هرکی بره کربلا نمیتونه بره کشورای دیگه مثل آمریکا و ...

سواله برام جواب میدین؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

هرکی بره کربلا نمیتونه بره کشورای دیگه مثل آمریکا و ...سواله برام جواب میدین؟

عزیزم چرا میتونه الان شوهر من پارسال باهم رفتبم کربلا بعدش هم چندتا کشور دیگه رفت قبلشم المان دبی نروژ خیلی جاها رفته

میدونی من شوهرم نیست که بیاد با ما یعنی در واقع سرکار ترسیدم بدون مرد پسرم عهده دار نشم

انشالله که خیره عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
می رفتی مرز گیرنمیدن

نمیدونم والا ببین قرار بود منو مادرشوهرم خواهرشوهرم همسرش و بچه اش بریم

مادرشوهرم بنا به علتی دو روز زودتر رفت گفت میرم نجف منتظرتون میمونم ماهم قرار بود شنبه بریم ک پاسپورت تا الان نیومده اینا میگن ما میریم منم میترسم برم راه ندن از یه ورم مادرشوهرم ک نیست میگم شاید زشت باشه من با اینا برم 

شوهر خودمم ک نیست فردا پسرم بند دستشون نشه هزار حرف دربیاد ازش

هرکی بره کربلا نمیتونه بره کشورای دیگه مثل آمریکا و ...سواله برام جواب میدین؟

البته شوهر من کاری میری سفرهای خارجی رو با گروهشون میره اما گمون نمیکنم مشکلی باشه ..