2777
2789

سازش بیش از اندازه فقط باعث میشه طرف مقابلت وقیح تر و پرروتر بشه اونقدر که حتی ازت طلبکارم میشه و قدر دانت نخواهد بود هیچ تازه از وظایفت هم خواهد بود این اثبات شده هست پس قدر دانی تو وظیفه نکن

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه هر روز دعواتون کنیم؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اون خانومای قدیم بودن که سازش و مداراشون انقدر زیاد بود ، الان کلا خانوما سه دسته شدن ، یا شرایط طلاق گرفتن رو ندارن اصلا که خوب چاره ای نیست باید سازش کنن بهتر از جنگ و دعوای هر روزه هست ، یا شرایط جدایی رو دارن و راحت جدا میشن وقتی مشکلی به وجود میاد ، دسته سوم هم عاشق همسرشون هستن پس هر چیزی رو به خاطرش تحمل میکنن که اونم حساب خودش رو داره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اون خانومای قدیم بودن که سازش و مداراشون انقدر زیاد بود ، الان کلا خانوما سه دسته شدن ، یا شرایط طلا ...

قدیم ک میگین میشه ۵۰ و ۷۰ سال پیش ،باید هرسال بهتر پیش بیاد نه که بدتر

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

قدیم ک میگین میشه ۵۰ و ۷۰ سال پیش ،باید هرسال بهتر پیش بیاد نه که بدتر

بااجزتون  همین الانش  دارن همینکارو میکنن یه امار  طلاق  سرچ کنی دستت  میاد

چارتام که بخاطر بچه هاشون  گاهی کوتاه میان نمیخواد چیز یادشون بدی خودشون بهتر  صلاح زندگیشونو میدونن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩