2777
2789

منم میدونم این زندگی بدرد نمیخوره ولی دارم تحمل میکنم به دلایلی 

کلا شوهرم آدمی که دست بزدن داره فحاشه و خسیسه و با کل خانوادم قطع ارتباط و من همیشه تو خونه تنهام و همش هم میگه برو طلاقت و بگیر 

اینا به کنار الان می خوام درباره این ظلم جدیدی که بهم کرده بگم بهتون چون دیگه دارم می پوسم نزدیک ۲ ماه پیش سر عصبانیت الکی گوشی انداخت زمین فکر نمی کرد گوشی بشکنه چون کار همیشه اینه و از شانس بد من گوشی شکست و گوشی خودشم به همین جور زد شکست و من و تهدید کرد دیگه گوشی نیست و هر روز بد از بدتر وسایل میزد میشکست یا من و کتک میزد که من برای اینکه گوشیم و درست کنه و کمتر خون به جگرم کنه میرفتم پیشش هی پسم میزد باز دوباره میرفتم تا اینکه یکم بهتر شد و بعدش گفتم گوشیمو درست کن گفت پول ندارم بزار پول دستم بیاد بزار ماشین فروش بره پول دستم میاد گوشی خودش با یک تومن درست میشد رفت زود درست کرد و بهانش این بود که گوشی من هزینش کمه ولی گوشی من با ۵۵۰۰ درست میشد بازم من هیچی نگفتم گفتم ولش کن الان باز وسایل دیگه رو می‌زنه میشکنه و تا الان که دوماه شده و با دعوا و گریه زاری و باز من و کتک زده و راضی شد که ببره گوشی درست کنه و ناگفته نمانه پول داره و بهانش اینه که با این پول دارم خونه می‌سازم و نباید هزار تومن از روش کم بشه تو گوشی میخوای چکار گوشی من دستت باشه 

تا اینکه دوروز پیش گوشی و بازور برد که درست کنه و دید حرفی که من همیشه بهش میگفتم گوشی فروشی این و بهش گفته این گوشی ارزش نداره درست کنی

واین انگار جو گرفتش ویه گوشی سامسونگ A06

64گیگابایت گرفت به مبلغ ۹ ملیون و اومد خونه و به من گفت که مثل گوشی قبلیت ۱۲۸گیگ هستش من کارتونشو دیدم گفتم این که ۱۲۸ نیست این حافظه خیلی کمه شاید بهت انداخته یا حواسش نبوده که داد زد بده من گوشی و ببرم پس بدم تو لیاقت نداری من هاج و واج مونده بودم بعد هرچی التماسش کردم گوشی نبره که گرفت من و با دست زد و پرت کرد و رفت گوشی بخاطر اینکه دستش خورده بود و یکم کارتون پاره شده بود به ضرر داد یعنی برای گوشی ۹ ملیون پول داده ولی ۷ ملیون گرفته بعدش اومد خونه و تقصیر من انداخت و گفت دیگه گوشی نیستش و من هنوز باورم نشده بود با ابن کاراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دلم خواست گریه کنم 

چقدر بدم اومد از همجنس خودم 

لعنت به چنین مردی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

و هر چی بهش التماسش کردم که برو ترو خدا گوشیو بگیر و بگو پشیمون شدم و ۷ تومن و بهش پس بده و اون فقط من و فوش میداد و تا اینکه صبح شد گفتم بزار بره گوشی بگیره پس من باید بهش نزدیک بشم باز رفتم پیشش و سو استفاده از من کردولی بازم میگفت گوشی خریدنی نیست میخوای برم گوشی خودتو درست کنم بعد من گفتم خب چرا گوشی نو رو آوردی و من و هوایی کردی و الان میگی گوشی نیست گفت پشیمون شدم و من دیگه باهاش سر سنگین شدم و دیگه بهش کم محلی میکردم و غذا نمیخوردم که مگر برام گوشی بخره تا اینکه امشب اینقدر گرفت من و زد و مشت زد توسرم

ومن حالم بد میشد باز اون دوباره میزد و دخترم جیغ میزد که مامان و نزن باز دوتا سیلی به دخترم زد دخترم ۴ سالشه 

و هر چی بهش التماسش کردم که برو ترو خدا گوشیو بگیر و بگو پشیمون شدم و ۷ تومن و بهش پس بده و اون فقط ...

ای بابا تو که اخلاقشو میدونی گوشی رو میگرفتی میگفتی مرسی باز تو یه فرصت مناسب بهش میگفتی این ۱۲۸ نیست یکم سیاست پیش بگیر وقتی نمیخوای طلاق بگیری سر به سرش نذار بگو هر کار میکنی اونو درست میکنی میخری تصمیم با خودت 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ای بابا تو که اخلاقشو میدونی گوشی رو میگرفتی میگفتی مرسی باز تو یه فرصت مناسب بهش میگفتی این ۱۲۸ نیس ...

این گفتم که اصلا اهل گوشی خریدن نیست ومگر چی بشه که یک آن الان جو گیر شد ورمنم چیز بدی نگفتم  برای همون گوشی میخواد تا یک سال بکوبونه تو سرم و من فقط گفتم این ۱۲۸ نیستش

خب تو باید بفهمی چه آدم مزخرفیه زود ناراحت میشه کنترل کن حرفاتو بیشتر سکوت کن سنجیده حرف بزن چرا اینقدر اذیتت میکنه یه حرکتی نمیزنی ؟قهری چیزی ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر