2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدمممم

146 بازدید | 24 پست

من ۴ ماه پیش خودم رو وزن کردم ۵۴ بودم امروز رفتم روی ترازو دیدم شدم ۶۰ یعنی توی سه چهار ماه ۶ کیلو اضافه کردم 

تحرک اصلا ندارم و اشتهام خیلی زیاد شده 

و چاقیم و اشتهام داره روز به روز زیاد میشه نمیدونم چرا بی دلیل اشتهام زیاده شده من چند سالی هست روی همین وزن مونده بودم حالا به نظرتون چجوری رژیم بگیرم که تا شب یلدا این ۶ _ ۷ کیلو کم بشه من قدم ۱۶۸ هست🤦🏻‍♀️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ۱ساعت پیاده روی برو عصر هم ۱ساعت اگه سخته نیم ساعتولی جوری باشه که عرق کنی

متاسفانه چون راه نمیرم چاق شدم🤦🏻‍♀️

شرایط راه رفتن رو ندارم 🤦🏻‍♀️ یعنی چون محل زندگیم تغییر کرده نمیتونم تنها برم بیرون🥲

متاسفانه چون راه نمیرم چاق شدم🤦🏻‍♀️شرایط راه رفتن رو ندارم 🤦🏻‍♀️ یعنی چون محل زندگیم تغییر کرده ...

منم الان تو خونه راه میرم 😅چون زدم موهام رو رنگ کردم از خجالت بیرونم نمیرم 

و تنبم 

باید صبح و عصر راه بریم 

حتی وعده ها رو هم کم کنیم 

دلشاد هستم...💍

اگه چاق نشون نمیدی عیب نداره.منم از اول مهر خیلییی می خورم یعنی خیلی هااا۶۴ کیلو بودم الان نمیدونم چ ...

نشون میده لامصب 

هم شکم در آوردم هم پایین تنه ام به شدت بزرگ شده و هم صورتم بزرگ شده😅

انقدر سایزم بزرگ شده انگار افزایش وزنم ۲۰ کیلو بوده

وای هر روز دارم شیرینی و شکلات و کلوچه میخورم🤦🏻‍♀️حالم داره بهم میخوره از خودم و سبک زندگیم

نخر  و وقتی نخری نمیخوری روزش هوس کردم ولی نخریدم 

ولی پفک رو هوس کنم بایدددددبرم بخرم یعنی اعتیاد شدید به لعنتی دارم ۰😑

دلشاد هستم...💍