2777
2789
عنوان

خانما بیاین دردو دل کنم خالی بشم حداقل

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست
خونه مامانمم همش جنگ اعصابه و همیشه اونجا دعواست

چرا باید بری خونه مامانت؟

لزوم نباید طلاق بگیری. میتونی با جسارت داشتن شوهرت را دزست کنی.

یه کم به خودت کمک کن.برای خودت پولسازی کن.

شغل خانگی داشته باش.

شاید مجبور بشی مستقل زندگی کنی نباید وابسته مادرت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایلی که استفاده نمیکنی تو دیوار بفروش پول جمع کن واسه پول پیش،، من حتی روغنم میفروشم واسه پول طلاق ...

باید همین کارو کنم چون هفته پیش برای پول پیش دبستانی بچم جلوش داشتم زار میزدم و این اینقدر خسیسه میگفت پیش دبستانی چرا بره با اینکه دخترم نیمه اولی و پیش ۲ می خواد بره

تنها پولی که دارم یه النگو ۵ گرمی همین دیگه نه طلایی دارم و نه گوشی 

چرا باید بری خونه مامانت؟لزوم نباید طلاق بگیری. میتونی با جسارت داشتن شوهرت را دزست کنی.یه کم به خود ...

شغل خونگی که اجازه نمیده ولی زمانی که گوشی داشتم دنبال ادمین بشم بودم

پس کجا برم

خودمو وقتی حالم خوبه و دعواکمتره جسور نشون میدم و به خودم اهمیت میدم ولی این باز میاد خراب میکنه میشه بگی چکار کنم

چند بار هم رفتم برای قهر و دخترم و حتی انداختم و ۱۵ روزی قهر بودم گفتم مگر روش فشار بیاد و لی انگار نه انگار و به خاطر دخترم خودم برگشتم

و نامه پزشکی قانونی دارم از اینکه زده سرمو شکسته فقط شکایت نکردم

خونه برای چی میسازه؟ مگه برای آسایش خودش و خانواده اش نیست؟نمیدونم چه میشه گفت که شما آروم بشی. وقتی ...

منم همیشه همین و میگم ولی برای اون اصلا من مهم نیستم من خودم و تو قرض قرعه کشی انداختم و براش ماشین زیر پاش انداختم  که هم خودم آرامش داشته باشم لاقل مارو جایی ببره باز اون ماشین و فروخت و مثلا رفت درو پنجره برای خونه خرید و خونه ای که برای من هیچ نفعی نداره و حتی الان نمیدونم که سندش کجاست و به نام کیه

تو چرا با این اختلاف سنی ازدواج کردی ؟

ممگه من چند سالم بود ۱۳ سالم بیشتر نبود و ظاهرش خیلی مظلوم و تو سری خوره و اصلا بهش نمیخوره که اینقدر ظالم باشه و الان تازه وارد ۲۲ سال شدم و میفهمم که چی خوبه و چه بد

به جای این که فکر طلاق بکنی مهریه ات را بذار اجرا.مهریه عندالمطالبه است. تو زمانی زندگی میتونی درخوا ...

ااینجوری که دیگه نمیتونم زیر یه سقف باهاش بمونم همش می‌زنه بدتر

این از این روستایی های کثیفه که تو روستا بزرگ شده و طرز فکرش و صحبت کردنش روستایی فکر میکنه که فقط خودش آدمه و بشدت آدم مغروری

الان شبی میدونی چی گفته گفته زنگ میزنم فردا اون خانواده نفهمت بیان ببرنت یا میکشمت 

منم گفتم من نمیرم و تو به هر کی می خوای زنگ بزنی زنگ بزن

گفتم تو طلاق می خوای پس برو دادخواست بده و گفتم خونه رو بزن به نامم تا من برم 

خیلی آدم کثیفیه و خیلی فضول دهن لق حتی از رابطمون بقیه میدونن بقیه زودتر ازمن خبردار میشن که شام چی داریم یا داریم چکار میکنیم

مثلا می خواد خودشو همه جا خوبه نشون بده

ااین مراحل و باید برای طلاق انجام بدم

نه مهریه هیچ ربطی به طلاق نداره.

تو مهریه رو میگیری که دارایی خودت دست خودت باشه.

هر جا خواستی سرمایه گذاری می کنی.

با شوهر و بچه ات هم به زندگی ادامه میدی.

الان شبی میدونی چی گفته گفته زنگ میزنم فردا اون خانواده نفهمت بیان ببرنت یا میکشمت منم گفتم من نمیرم ...

به هیچ عنوان از خونه نرو . مگر این که بیرونت کنه.

در اون صورت زنگ بزن ۱۱۰ مامور بیاد صورتجلسه کنه که آقا شما رو بیرون کرده.

اینجوری هم آبروش میره . هم نمیتونه عدم تمکین بگیره

ااینجوری که دیگه نمیتونم زیر یه سقف باهاش بمونم همش می‌زنه بدتراین از این روستایی های کثیفه که تو رو ...

مهریه مال تو است که الان دست اونه.

ولی زیر یه سقف زندگی کردن سیساست زنانه است.

زن دایی من این کار رو کرد.

مهریه را ماه به ماه دریافت کرد و هر ماه برای خودش طلا خرید بعد همه رو فروخت توی یه ماشین سنگین شریک شد و ماشین را کرایه داد.

الان درآمدش از شوهرش بیشتره.

دایی ام چند وقت باهاش قهر بود ولی الان خوشحاله که زنش عاقل بوده