2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6170 بازدید | 216 پست
ازش بگیر بندازش دورالان بیماری زیاده به هیشکی لباس ندین و عی چجوری میتونن اخهچقد چندشانگار عمدا لباس ...

مامانمم اینطوری حدس میزنه 

چون دقیقا جلو من کشید پایین 

مامانم میگه میخواسته بهت نشون بده ک تو بدت بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با خانواده شوهر صمیمی شدم ایننه اجازه دادم شوهرم هر توهینی دلش خواست بهم بکنه

آخ آخ نگووو

منم با خانواده ی شوهر صمیمی شده بودم چون معتقد بودم اونایی ک میگن خانواده ی شوهر اِله و بِله خودشون مشکل دارن ،ولی الان دارم چوبشو میخورم 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

لطف داری

کلا یکسریا زرنگی میدونن لباس نمیخرن از این و اون گدایی  میکنن و اینجور ادمها بشدت پرو هستن 

حالا لباس مجلسی فرق داره گرونه بعدم ادم بعد دوسه بار استفاده دیگه دلشو میزنه اونو قرض ادم بده ولی اینجور لباسها زوره والا

تو این زمونه شلوار نو هم که میخوای بخری باید بشوری و اصلا شلوارت رو نباید به کسی بدی ممکنه عفونت داش ...

پولش به درک بابا 

اینکه خر فرضم کرده بدتر حرصم‌ میگیره

دوست نیسیم اصلا تو‌ مدرسه ۳ سال بغل دستم مینشست فقط حرفاشو یم میگف

رو نده لهش زنیکه ذو

من از دوست چند سالمم شلوار قرض نمیگیرم

بعد آدم درستی نیسن اومد دو ذو برت اخم و تخم کن

حیف تو نیست

🤍✨️Hala Madrid

پس شلواره رو بگیر اصلا تو خونه نیار همونجا بنداز سطح آشغال بیخیال پولش ب دختره هم بگو لطفاً دیگه سرا ...

ببینیم حالا جواب تلفنمو میده !

دیروز زنگ زدم ک خانم بعد ۲ هفته شلوارمو بیاره تو تلگرام انلاین بود ولی جواب زنگمو نداد

اگه یوقت اورد بهش بگو مامانم گفته دیگه شلوار رو نپوش و نه به کسی لباس قرض بده چون شخصیه تا بفهمه دیگ ...

فک‌نمیکنم بیاره

منتظرم بیاره یکم حرف بارش کنم حرصم خالی شه

بهش پبامک بده احوال پرسی کن و ایتابعد بگو امیدوارم تولد خوش گذشته باشه ولی شلوارم که بردی ، راستش ت ...

اسم مادرتون وسط نیار که مامانم ناراحت شده بزار بدونه خودت شخصیت داری نگه یادش دادن پرو بشه  تلفن و عمرا جواب بده ولی حتما اس مس کن فردا صبح

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

وااای دختررر چقدر حرص میخورم از دستت چقدر اون به اصطلاح دوستت سو استفاده گره تو رو خدا دورش یه خط گن ...

خودمم حرص میخورم 

ولی جوابمم نمیده خودمو خالی کنم یکم

بهش پبامک بده احوال پرسی کن و ایتابعد بگو امیدوارم تولد خوش گذشته باشه ولی شلوارم که بردی ، راستش ت ...

این دوستمون پیشنهاد خوبی داد استارتر 

تهش چی میخواد بشه تو که نگران خراب شدن رابطتتون نیستی؟هستی؟

اصلا بهش بگو مادرم هم ناراحته 

هر جور شده حقتو بگیر نذار تو دلش بهت بخنده 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

برا منم پیش اومده دوستم چیزی ازم قرض گرفت و دیگه پس نداد. یه مدت گذشت گفتم 1 تومن داری بهم قرض بدی پ ...

باز تو‌دوستت قرض بده هس

این کلا لباس خودمو برده زنگ‌میزنم جواب نمیده چه برسه بخواد پول قرض بده