2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6169 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودربایستی ارهزنگ‌ زد کجایی گفتم خونه اومد بالا مستقیم رفت برداشت پوشید رفت دیگه نمیتونستم ک بزنمش😭

باید سعی کنی عزیزم ببخشیدا اصلاحا سلیطه بازی دربیاری وگرنه همینجوری ازت استفاده میکنه. یه بار دعوا کنی تمومه. اینم دوسته اخه آدمه اصلا؟ شان خودت رو بیار بالا

من خجالت میکشم 🤦🏻‍♀️😂بیا تو بگوووو

آدم از آدم های معمولی یا آدم حسابیا خجالت میکشه 

اون ک دیگه خجالت نداره 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

من اشتباهات بزرگتری کردم متاسفانه!

چه اشتباهاتی ؟!

اگه تمایل داری بگو 

امیدوارم جبران ناپذیر نبوده باشه 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

ببین ازش بگیر الکل بزن به خشتک شلوار اگر دلت نمیخوادبپوشی بعد با آب گرم و صابون بشور بعد بذار زیر نو ...

عزيزم مطمئن باش اون تا الان از اون شلوار کل استفاده شو کرده دیگه کهنسسسس

بهش پبامک بده احوال پرسی کن و ایتا

بعد بگو 

امیدوارم تولد خوش گذشته باشه  

ولی شلوارم که بردی ، راستش تو رو دروایسی دادم نمیخواستم تو ناراحت شی اما خودم ناراحت شدم چون رو این مسئله حساسم و وسواس دارم درسته پسش نیاوردی ولی پسم بدی راستش نمیتونم  بپوشمش پس لطف کن پول شلوار و بزن برام چون بابتش فلان قدر (رقمو بنویس)هزینه کردم خودم یبار کلا پوشیدمش  مرسی

بعد شماره کارتم بزار براش هیچم رو در وایسی نکن حقته باید بگیری از این به بعدم رو نه گفتن کار کن

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫