2777
2789
عنوان

با همچین خواهرشوهری چه برخوردی میکنید لطفا همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرداشب قراره بیانشوهرم به خانوادش میگهبه مامان یا باباش میگه شام بیاید اصلا اسمی از اون نمیاریمیه مد ...

همون محل نده ... از این به بعدم رفتنی خونشون حضوری  خودت دعوت کن اینجوری میبینه اسمی ازش نیاوردین😁 بنظرم پدرومادرش از سمت شما میگن اونم دعوته که میاد

شاید بهت حسادت میکنه

شک ندارم

من کاری نکردم حسادتشو برانگیزم ولی مطمئنم از حسودیشه

رابطم با همه خوبه

اینم اوایل خوب بود ۲ ساله رد داده

موندم این بار وقتی اومد چیکار کنم

خواهر شوهر من ۴۸سالشه میاد انگار رستورانه میخوره نه تشکر نه احترامی بعدش کلی بی احترامی می‌کنه و منو ...

امان از بیشعوری

این گاوم بزرگتر بشه میشه مثل خواهرشوهر شما

من که همیشه اگه چیزی بدیم بهشون یا وقتی میاد خونمون چیزی کوفت میکنه همیشه توی دلم میگم راضی نیستم به هرچی که از ما میخوره

چقدر نفرت..🥲 دلم گرفت.. 

یه لحظه به این فکر کن که شاید فردا بمیره یا حتی خودت

بمیری... دیگه انقدر ناراحتی نمیکشی.. شاید یه روزی یه رفتاری کردی که اینطور شده، از این به بعد تغییر رویه بده و از خدا بخواه کمکت کنه باهاش مهربون باشی. باور کن اول از همه

خودت آرامش میگیری، و بعد خدا عزتت رو جلوی همسر و

دیگران بالا میبره.. 

منم یه روزی خودمو بهترین میدونستم و بقیه رو بد، اما

این کانال زندگی مو عوض کرد👇🏻

توی ایتاست، به اسم زیر یک سقف

امان از بیشعوریاین گاوم بزرگتر بشه میشه مثل خواهرشوهر شمامن که همیشه اگه چیزی بدیم بهشون یا وقتی میا ...

خواهر شوهر. شما باز خوبه برای من به شوهرم میگه زنتو از خونه بیرون کن یا میگه غذا کمه حتا اگه زیاد هم باشه میگه کمه سبر نشدم خودش خودشو دعوت می‌کنه به همه وسایل شخصی خونم دست میزنه تو چیدمان خونم دخالت می‌کنه میگم من دوست دارم گلدون رومیز باشه بر میداره یه جای دیگه میزاره منم میام میزارم سر جاش حرص میخورم خیلی ولی بد جور هم حرصشون میدم خدارو شکر ازپسشون برمیام 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

واقعا سخته تحملش ،تا حالا بحث و دعوا نداشتین که کینه کرده باشه؟

یه چیزی بگم بهت

حق داری حرص بخوری و آتیش بگیری 

ولی تا الان بد اون بوده

تو یه حرکت بزنی

اون خوب میشه تو میشه بد

اون به هدفش میرسه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
همون محل نده ... از این به بعدم رفتنی خونشون حضوری خودت دعوت کن اینجوری میبینه اسمی ازش نیاوردین😁 ...

نه میدونی چرا میاد

پارسال که نمیومد یه بار که شوهرم به باباش گفت که زنم خسته شده از دستش انقدر بی احترامی میکنه

همون یه بار پدرشوهرم باهام راجع بهش حرف زد

منم به پدرشوهرم گفتم پس منم از این به بعد میتونم نیام خونتون

پدرشوهرم گفت نمیشه!

گفتم چطور دختر تو میتونه نیاد من چرا بیام جایی که بهم بی احترامی میشه!

حس میکنم پدرشوهرم از ترس حرف فامیل و اینکه من بهونه نداشته باشم واسه نرفتن خونشون، دخترشو زورش کرد که بیاد

دفعه اول عید بود امسال که این گاو اومد خونمون و این برخوردو کرد و از قیافش معلوم بود زوری آوردنش

ولی وقتی خودش اومد دید چه حالی میده زحمتای منو بخوره و لال بره واسه بدتر حرصی کردن من دیگه خودش میاد

خواهر شوهر. شما باز خوبه برای من به شوهرم میگه زنتو از خونه بیرون کن یا میگه غذا کمه حتا اگه زیاد هم ...

این اگه از ۱۰۰ ده تا مریضه خواهرشوهر شما از ۱۰۰ همون ۱۰۰ تا رو مریضه

وای خدا شفاشون بده خیلی حرص ادمو درمیارن

واقعا سخته تحملش ،تا حالا بحث و دعوا نداشتین که کینه کرده باشه؟یه چیزی بگم بهتحق داری حرص بخوری و آت ...

اصلا

توی این چند سال اصلا زیاد باهاش حرف نمیزدیم چون کلا ساکت بوده

ولی وقتی مدرسه میرفت کمکش میکردم

یهو خودش اینجوری شد

بله حرف شمام درسته

ممنون

نه میدونی چرا میادپارسال که نمیومد یه بار که شوهرم به باباش گفت که زنم خسته شده از دستش انقدر بی احت ...

اشتباه از خودت بوده پووووف ... نمیدونی دردش چیه؟؟؟؟ مهمونی دعوت نکن بگو از رفتارش ناراحتی و اعصابتو بهم میریزه رستورانم رفتنی یه  سلامی میکنن یه تشکری میکنن ... 

خودت نمیدونی دردش چیه؟؟؟ از چی ناراحته؟؟؟ شما دعوت نکن هروقت دعوت کزدن برو خونشون ابشونم توی اتاقشه ریختشو نمیبینی دعوتم نکن که نیارنش اذیت نشی