2777
2789
عنوان

با همچین خواهرشوهری چه برخوردی میکنید لطفا همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 39 پست
اصلاتوی این چند سال اصلا زیاد باهاش حرف نمیزدیم چون کلا ساکت بودهولی وقتی مدرسه میرفت کمکش میکردمیهو ...

پس حتما مشکل روحی تو خودش داره

این آدما خودشون بیشترین زجر رو میکشم

شما هم تحمل کنین

درست میشه و خودش پشیمون میشه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اشتباه از خودت بوده پووووف ... نمیدونی دردش چیه؟؟؟؟ مهمونی دعوت نکن بگو از رفتارش ناراحتی و اعصابتو ...

من چمیدونستم میتونن این گاو رو زوری بکشونن خونه ما که اینجوری بکنه

اصلا دردی نداره فقط مرض داره ما رو اذیت کنه

یه بار همون موقع که شوهرم قاطی کرد برگشته بود گفته بود اینجوری میکنم چون پارسال توی مسافرت به بابا گفته تو بشین پشت فرمون!!!

یعنی ببین انقدر بی احترامی ندیده و بهونه نداشته اومده اخرین صحبتی که یادش مونده رو گفته😂

ما داشتیم میرفتیم مسافرت شوهرم شب قبلش نخوابیده بود، دور و بر ۸ ساعتم بود رانندگی کرده بود نصفه شب شده بود من هرچی به شوهرم میگفتم بسه خسته شدی خوابت میاد گوش نمیکرد، دیگه خیلی خوابش میومد جاده تاریک و خطرناک شده بود به پدرشوهرم گفتم شما بشین فلانی خوابش میاد

حالا این گاو پارسال به شوهرم گفته چون به بابام گفته تو رانندگی کن من اینجوری میکنم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودت بوده پووووف ... نمیدونی دردش چیه؟؟؟؟ مهمونی دعوت نکن بگو از رفتارش ناراحتی و اعصابتو ...

مشکلم اینه شوهرم از ایناست که دوس داره پدر مادرش بیان خونمون تا ما بریم خونه اونا

هر یکی دو ماه یه بار باید حتما دعوتشون کنه

میگه من اینجوریم اینو احترام میدونم

من چمیدونستم میتونن این گاو رو زوری بکشونن خونه ما که اینجوری بکنهاصلا دردی نداره فقط مرض داره ما رو ...

وا مگه رانندگی کردن توهینه؟؟؟ 😁😁😁😁 فک کرده داداشش خوابش نمیاد شما زوری میخای ایشون استراحت کنه بازم رانندگی توهین و بی ادبی نیس ولی بقول پدرشوهرت این اعصابش مشکل داره ولش کن انگار نمیبینیش

پس حتما مشکل روحی تو خودش دارهاین آدما خودشون بیشترین زجر رو میکشمشما هم تحمل کنیندرست میشه و خودش پ ...

یه بار پارسال بعد از یکسال بی احترامی خودش پیام داد میخام بیام صحبت کنم منم گفتم بیا

اومد گفت ببخشید من نمیدونم چرا اینجوری کردم و حالیم نبود

منم بخاطر آرامش اعصاب شوهرم و خودم گفتم باشه من همه چیزو فراموش میکنم

خودش میگفت باورم نمیشه منو میبخشی! کسی با من اینکارو میکرد من نمیبخشیدمش!!

خلاصه من همه چیزو گذاشتم کنار و باهاش خوب شدیم حتی اون حرف نمیزد من حرف میزدم میگفتم شاید روش نشه

ولی باورت میشه فقط یکی دو ماه تونست دووم بیاره؟

بعدش اولش فقط به من بی محلی میکرد میچسبید به شوهرم

بعد یه مدت دوباره با من و شوهرم بد شد که شد این یکسال گذشته

این دفعه از همه جا بلاکش کردم که دیگه نتونه بگه ببخشید

مشکلم اینه شوهرم از ایناست که دوس داره پدر مادرش بیان خونمون تا ما بریم خونه اوناهر یکی دو ماه یه با ...

عزیزم یه بشقاب غذاست بخوره بره انگار نمی بینیش ... دیدی نمی تونی تحمل کنی به همسرت بگو اوکی دعوت کردن احترامه ولی رفتار خ.اهرت بی احترامیه بگو نیارنش اگه نمی تونی دعوت نکن

وا مگه رانندگی کردن توهینه؟؟؟ 😁😁😁😁 فک کرده داداشش خوابش نمیاد شما زوری میخای ایشون استراحت کنه ب ...

چی بگم اینم شده تو مخی ما

باورت میشه شوهرم چند بار گفته کاش این نباشه همه راحت بشیم

یه بار پارسال با شوهرم خوب بود با من بد

از دست ابجی و مامانش ناراحت بود

بعد به شوهر من پیام داده بود که چرا انقدر به من گیر میدید!! اگه از این به بعد بهتون سلام نکردم دلیلش اینه!!!

فکر کن

با مامان و خواهرش بحثش شده بود پیام داده بود توپیده بود به شوهر من

عزیزم یه بشقاب غذاست بخوره بره انگار نمی بینیش ... دیدی نمی تونی تحمل کنی به همسرت بگو اوکی دعوت کرد ...

متاسفانه میگم شوهرم میگه نمیتونم بگم نیاریدش!

کلا این موجود شده معضل ما

چی بگم

ممنون از وقتی که برام گذاشتی عزیزم

زندگیت قشنگ