2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت پخمه😢😢

354 بازدید | 30 پست

چندبار این حرف و تکرار کرد منم جوابشو دادم گفتم انگار تو سیکس پک داری خودتو ببین اول 

من ۸ کیلو اضافه وزن دارم وقتی این حرفو زده دوساعته دارم ورزش میکنم شکم درد گرفتم 🥲

خیلی وقته رژیم گرفتم اما دلیل نمیشه اعتماد بنفسمو خورد کنه😭 کلا دوست داره این مدلی حرف زدنو 

بهم میگه تو تنبلی چشم داری (چشمام ضعیفه)تنبلی تخمدان داری و.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزززم شوهرتون بیجا که کردن شکی توش نیست، اما گلم همیشه صدتو بزار برای دل و جون خودت اون ۸ کیلو اضافه وزنو به خاطر خودت کم کن، یه بدن خوشگل برا خودت بساز ، ورزش به مرور و همچنین زیر نظر پزشک بودن تنبلی تخمدانو درمان میکنه، درضمن تنبلی تخمدان داشتن برای ۹۰ درصد خانما اتفاق می افته اصلا ایشون چی میگه این وسط بعدم تنبلی چشم داری؟؟؟؟خب بگو مرد ناحسابی بیل که کمر واموندت نخورده دست کن تو جیبت ببر دکتر ، مردم برای برای زیبایی خانمشون جون میدن بگو تو برای سلامتی من خرج کن به جای ناله کردن

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

[QUOTE=391215140] دشمنته یا شوهرالان ی عده میگن از دوست داشتن زیاد میخواد به سلامتت برسی [/QUOTE

هرکی اینو بگه قطعا مشکل فکری داره

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖