2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت پخمه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست

مشاوره رفتید؟ 

ایشون حرفاش اصلا درست نیست و حق داری ناراحت باشی

ولی در مرحله اول فقط برای سلامتی و حال خوب خودت شروع کن ب ورزش 

تنبلی تخمدان اگه کنترلش نکنی و اضافه وزن داشته باشی خیلی عوارض داره 

برو باشگاه 

اندامت رو بساز 

بعد یک مدت نه تنها حس اعتماد بنفست ده برابر شده 

که از لحاظ جسمی هم سالمتر و شاداب تر میشی

اونوقت با حرف بی ارزش شوهرت ناراحت نمیشی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم شوهرتون بیجا که کردن شکی توش نیست، اما گلم همیشه صدتو بزار برای دل و جون خودت اون ۸ کیلو اضا ...

تحت نظر دکترم تازه تنبلی چشم ندارم فقط ضعیفه 

کلا مدلشه رفیقش همسرشو برده دکتر برا چشم و دماغ که عمل کرده به رفیقش برگشته گفته کوبیدی از اول میسازی بهش میگم مگه عمل بینی و چشم کوبیدنه این چه حرفیه بهش زدی مردم هزارتا عمل زیبایی رو صورت انجام میدن این حرف نمیشنون

تحت نظر دکترم تازه تنبلی چشم ندارم فقط ضعیفه کلا مدلشه رفیقش همسرشو برده دکتر برا چشم و دماغ که عمل ...

خوبه عزیزم من تنبلی تخمدان دارم، ولی تو خونه ورزش میکنم ۶ کیلو اضافه وزن داشتم به خاطر خودمو سلامتیم کمش کردم ، الانم برای دلم خودمو یه اندام زیبا تلاش میکنم، به خاطر شرایطم باشگاه نمیرم اما هیچ چیز نمیتونه مانع اهدافم بشه ، وقتی به این دیدگاه برسی و برای خودت بجنگی دیگ به حرفای شوهرت کاری نداری، از اونجایی هم که مشخصه شوهرتون صحبت کردن بلد نیست سعی کن زیاد درگیر حرفای شوهرت نباشی

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

مشاوره رفتید؟ ایشون حرفاش اصلا درست نیست و حق داری ناراحت باشیولی در مرحله اول فقط برای سلامتی و حال ...

اره خودمم میدونم اما واقا وقت ندارم براش از این به بعد تو خونه تمرین میکنم چندماهه رژیم گرفتم بخاطر تنبلی تخمدان خیلی سخت وزن کم میکنم اما به هر حال سعی خودمو دارم میکنم

اره خودمم میدونم اما واقا وقت ندارم براش از این به بعد تو خونه تمرین میکنم چندماهه رژیم گرفتم بخاطر ...

یه متخصص تغذیه برو 

رژیم سالم خوری داشته باش

خیلی ها از همین ورزش تو خونه نتیجه گرفتن 

فقط اراده و پشتکار لازمه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

خوبه عزیزم من تنبلی تخمدان دارم، ولی تو خونه ورزش میکنم ۶ کیلو اضافه وزن داشتم به خاطر خودمو سلامتیم ...

منم برام خیلی مهم نیس حرفاش چون مدلش همینه خاله زنکه یه شام و ناهار بریم خونه مامانم اینا میاد از اول تا آخرشو تعریف میکنه کی چه مدلی غذا میخوره کی چیکار میکنه همین موضوع امروز گفت که بابات این کارو میکرد منم برگشتم خودشو مسخره کردم گفتم تو خودتو درست کن نمیخواد حواست به غذا خوردن مردم باشه

منم برام خیلی مهم نیس حرفاش چون مدلش همینه خاله زنکه یه شام و ناهار بریم خونه مامانم اینا میاد از او ...

خب پس کلا بیخیالش شو 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عالیه رقص های گروهی داخل یوتیوپ هیت عالین من خودم یه مدت داشتم و خیلیم تاثیر داشت

من خودم می‌رقصم 

با گوشی نمیتونم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..