2777
2789
عنوان

برادر دوستم نصف شب اومده خونه زنشو با‌مرد دیگه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 84 پست

دیروز تو شهر ما یه آقایی زنشو با دوست پسر زنشو کشت

ظاهرا زنه تو مغازه ی دوست پسرش بودن ،شوهر زنه و برادرشوهرش دوتایی تعقیبش کرده بودن و هر دورو کشتن خودشون هم تحویل دادن

زنه سه تا بچه داره😐

آقا هم متاهل بوده 

قبول دارم خیانت خط قرمزه ،اما خدایی بگین ،خدایی، اگه ماجرا برعکس بود همه به خانم نمیگفتن لابد کم گذاشتی و بمون و چشم پوشی کن و جبران کن...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاه میبخشه وزیر نمیبخشه!شوهرش بخشیدش چه اشکال داره این همه در هر ثانیه زنا دارن خیانت شوهراشونو میبخ ...

شاید پشیمونه این همه سخت گیری نداره.امام علی فرمودند اگر زن و مردی رو شب در حال زنا دیدی صبح حق نداری راجبشون حرف بزنی ممکنه تو این فاصله شب تا صبح توبه کرده باشن 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
دیروز تو شهر ما یه آقایی زنشو با دوست پسر زنشو کشتظاهرا زنه تو مغازه ی دوست پسرش بودن ،شوهر زنه و بر ...

وااااای خدا لعنت کنه هر چی زن و مرد خائنو

گناهی که خیلی سخت بخشیده میشه مخصوصا خیانت زن متاهل

شوهرش خیلی مرد ساده ای هست مرد سر به زیر بشدت کارکن پول دار

همین دیگه  سواستفاده کرده از سادگیش ، مرد خوب باید برای زن خوب باشه و زن خوب واسه مرد خوب

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
قبول دارم خیانت خط قرمزه ،اما خدایی بگین ،خدایی، اگه ماجرا برعکس بود همه به خانم نمیگفتن لابد کم گذا ...

میدونی چرا

چون زنا بدبختن گاهی هم خودشون میخوان بدبخت نشون بدن خودشونو

قانون طرفه مرده.خانما یا بچه دارن دلسوزی بچه نمیزاره جدا شن

یا شرایط جدایی ندارن خانه دارن یا خانواده پشتشون نیست حمایت کنه

وگرنه هیچکس دلش نمیخواد تو همچین زندگی بمونه که بهش خیانت شده.تا اخر عمر یادش میمونه عذاب میکشه دم نمیزنه

ولی خدایی زنه چطور توانسته دهن بچه اشو ببندشاید هم شب نشینی و سو تفاهم بوده

نه دوستم میگه یهو که وارد خونه شنیدم زنه سفره پهن کرده بود واسه مرده چیزای مقوی 

مرده نیمه لخت بوده دوستم گفت شورت مرده داخل حمام بوده

شاید پشیمونه این همه سخت گیری نداره.امام علی فرمودند اگر زن و مردی رو شب در حال زنا دیدی صبح حق ندار ...

اصلا میگن همین که نصف شب خانه ی زنه بوده دلیل به حکم زنا نیست حتما دو نفر عاقل باید با چشم ببینن

وفتی کسی ندیده یعنی اتفاقی تیفتاده

میدونی چراچون زنا بدبختن گاهی هم خودشون میخوان بدبخت نشون بدن خودشونوقانون طرفه مرده.خانما یا بچه دا ...

بله درست میفرمایید

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

قبول دارم خیانت خط قرمزه ،اما خدایی بگین ،خدایی، اگه ماجرا برعکس بود همه به خانم نمیگفتن لابد کم گذا ...

نه ،مرد متعهد و وفادار اینارو بهونه نمیکنه، مرد هول هوله  حالا زنش بخواد واسش سنگ تموم بذاره 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤