2777
2789
عنوان

برادر دوستم نصف شب اومده خونه زنشو با‌مرد دیگه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 84 پست

واقعا چجوری یکی میتونه انقد فضول باشه ک از خونه همسایه صدا بشنوه بعد شماره مرد همسایه هم داشته باشه و با چ رویی زنگ بزنه بگه پاشو بیا تو نیستی صدا مرد میاد هم با خودش نمیگه شاید داداشش باشه داییش باشه عموش باشه شوهره بیاد همه ضایع شن و آبروریزی شه

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا میگن همین که نصف شب خانه ی زنه بوده دلیل به حکم زنا نیست حتما دو نفر عاقل باید با چشم ببیننوفتی ...

دقیقا پلیس بهشون گفته یکم بیرون صبر کنید رو کار بگیریمشون ولی برادر دوستم  نتونسته تحمل کنه کلید انداخته رفتن تو

واقعا چجوری یکی میتونه انقد فضول باشه ک از خونه همسایه صدا بشنوه بعد شماره مرد همسایه هم داشته باشه ...

نه اینا بعد از چند روز رفتن خونه همسایه همسایه گفته چند ماهه این مرده نصف شبا میاد    اینجا الکی  به همسایه ها گفته برادرنه شبا میاد تنها نباشم😑

همسایه هم  فهمیده میگه انقد صداشون بلند بوده حتی ضبط کرده صداشونو

بنظرم کار خوبی کرده احسنت ب همسایه

واقعا چجوری یکی میتونه انقد فضول باشه ک از خونه همسایه صدا بشنوه بعد شماره مرد همسایه هم داشته باشه ...

وای خیلیا فضولن مادرشوهرمن جوونه یعنی خوب مونده بهش نمیاد پسر بزرگ داشته باشه بعد بم گفت یبار ی همسایه شون ب بقیه همسایه ها گفته فلانی وقتی شوهرش میره سرکار بعضی روزا ی جوونی میاد میره پیشش زنه هرزه ست وفلان☹️ یعنی مادرشوهرمو میگفت بعد یکی از همسایشون گفت اون پسرشه شما نمیخاد فضولی ناموس مردم رو بکنی و تهمت بزنی ☹️مادرشوهرم میگه خییلی خانومی کردم ب شوهرم نگفتم وگرنه خون ب پا میکرد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه اینا بعد از چند روز رفتن خونه همسایه همسایه گفته چند ماهه این مرده نصف شبا میاد اینجا الکی به ...

چقدر همسایه پیگیر

و چقدر مرد با گذشت 

و چقدر بچه خنگ 

نمی دونم بچه چند سالش بوده 

ولی بچه ها گزارشگر و حساس رو کار مادر 

وای خیلیا فضولن مادرشوهرمن جوونه یعنی خوب مونده بهش نمیاد پسر بزرگ داشته باشه بعد بم گفت یبار ی همسا ...

یاخدااااااا شوهر منم باشه خون میریزه آخه یکی نیس بگه ب تو چه کافر همه را به کیش خود پندارد همینه هااااا اینا خودشون از همه بدترن فقط رو نمیکنن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

خرابا شانس دارن والا 

حالا اگ ی پسر بمن لبخند بزنه شوهرم ببینه خون ب پامیکنه بعدم منو میکشه خانوادمم طرفشو میگیرن

یاخدااااااا شوهر منم باشه خون میریزه آخه یکی نیس بگه ب تو چه کافر همه را به کیش خود پندارد همینه هاا ...

دقیقا مادرشوهرم اینا تازه رفته بودن اون محله وقتی دیدن تهمتی هستن و نرمال نیستن باز خونشونو عوض کردن