2777
2789
عنوان

تجربه های به درد بخور قسمت اول 🥹🥰🌈🌠💖

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 47 پست

برای روتین پوستی نیاز نیس هزینه کنین همون  روتین بیس یا شوینده آبرسان ضدآفتاب کامله و عالیه 

اگه ریزش مو داری شامپو ییوکسین جوابه 

روغن تراپی قبل و بعد حموم هم جوابه 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل از ساعت ۸شب شام بخورید و سبک بخورید اگه دوست دارین لاغر بشید 

مژه نکارید چسبش مژه های خودتون رو هم از ریشه میکنه 

قبل از ارایش کردن ۳ دیقه صورت خودتون رو با یخ ماساژ بدین ارایش بهتر روی صورتتون میشینه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دندون من دقیقا ی خال افتاده تازهالان برم چکارش میکنه دکتر؟

دکتر اونو یکم خالی می‌کنه بعد در می‌کنه بهش میگن ترمیم به عصب نرسیده باشه خیلی خیلی جلویی درد هم نمیکشی

خونه نمون افسرده میشی حتی اگه بیماری از خونه بیا بیرون!ورزش بکن،حتی در حد نیم ساعت در روز چاق نشو چا ...

هفته ای سه بار میرم باشگاه

عذاب وجدان دادی بهم

حس میکنم ورزشم کمه

دیسک وگودی کمر و زانو درد دارم نمیتونم برم بدوم یا پیاده روی زیاد کنم😞

همیشه ب ادمای سالم حسرت میخورم

برای روتین پوستی نیاز نیس هزینه کنین همون روتین بیس یا شوینده آبرسان ضدآفتاب کامله و عالیه اگه ریزش ...

این شامپویی که گفتی عزیزم واقعا موثره؟ خودت جواب گرفتی؟ هزینش زیاده؟

دکتر اونو یکم خالی می‌کنه بعد در می‌کنه بهش میگن ترمیم به عصب نرسیده باشه خیلی خیلی جلویی درد هم نمی ...

پر میکنه منظورته؟یعنی دیگ روکش و اینا نمیخواد؟هزینش چی تقریبا نمیدونه چقد میشه؟

پر میکنه منظورته؟یعنی دیگ روکش و اینا نمیخواد؟هزینش چی تقریبا نمیدونه چقد میشه؟

نه نه روکش نمی‌خواد روکش وقتی هست که دندون به عصب رسیده و کاملا پوسیده شده عزیزم هزینس اکه بیمه داشته باشید خیلی خیلی کمتر از عصب کشی و روکش هست خیلی کمتر

هفته ای سه بار میرم باشگاهعذاب وجدان دادی بهمحس میکنم ورزشم کمهدیسک وگودی کمر و زانو درد دارم نمیتون ...

توروخدا ورزش کنید 

من سال کنکور گفتم بیخیال یه سالع 

ورزشو کنار گذاشتم 

بخدا ادم شکمویی نیستم 

ولی بی تحرکی منو رسوند به وزن ۱۱۵

یاد همه روزهایی که زیر وزنه چشمام سیاهی میرفت

بدنم داشت میترکید از درد 

ولی فقط برای رها شدن از اون بدن اشغالی 

تحمل کردم میوفتم

خیلی تلخ بود برای من 

خیلی مراقب خودتون باشید خانوما و دخترا😭💙