2777
2789
عنوان

تجربه های به درد بخور قسمت اول 🥹🥰🌈🌠💖

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 47 پست

۱.تو زندگی زیاد درگیر احساسات نباشید که داغون میشید 

۲. اینو همیشه در نطر داشته باشید هرررر مشکلی، سختی ،گرفتاری تو زندگیتون هست بلخره یه روز تموم میشا پس صبر داشته باشید.

۳.خونه نمونید، هررررر مشکل روحی روانی گه میاد از خونه نشینی زیادع شده ۱۰دقیقه برید بیرون قدم بزنید ۴تا آدم ببینید

۴. برا هیچ آدمی الکی انرژی نزارید ، آدمیزاد ارزش نداره

۵. اینی که میگن از همشششششش مهم تره و من اینو واقعا درکش کردم با پوست و استخون ، هیچ وقت هیچچ وقتتتتتتت با هیچکس زیاد قاطی نشید 

پر میکنه منظورته؟یعنی دیگ روکش و اینا نمیخواد؟هزینش چی تقریبا نمیدونه چقد میشه؟

گلم درمانگاهای دولتی خیلی قیمتشون مناسبه

مثلا شهر ما درمانگاه بقیه اله داره فقط دندون پزشکیه ترمیم حدود ۶۰۰میگرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی پول میخواد

اره ولی اگه تا یک خال بیفته بریم درست کنیم بسه یک‌تومن بهتر از پوسیدگی و درد کشیدن هست که آخرش به عصب کشی و روکش کردن برسه که بالای هفت هشت تومنه

توروخدا ورزش کنید من سال کنکور گفتم بیخیال یه سالع ورزشو کنار گذاشتم بخدا ادم شکمویی نیستم ولی بی تح ...

گلم پزشکای تغذیه میگن ۸۰درصد لاغر شدن به نخوردنه

و فقط ۲۰درصد ورزش

ورزش قطعععععا عالی ومفیده ولی اگر میخواین چاق نشین تغذیه رو رعایت کنین

من مورده ۴ رو متوجه نشدم ؟

عزیزم اگه برای گواهینامه با احراز هویت با گذرنامه یا هر کار دیگه ای که باید بری اداره پلیس به علاوه ده انجام بدی بهتره مقنعه مشکی داشته باشه تا اکه خواستن ازت عکس بگیرن برای مدارکت دوباره برنکردی خونه و از کارت عقب بمونی