2777
2789

بچه‌ها خیلی هیجان دارم نمی‌دونم حتی کجا خودمو خالی کنم 😅

جریان از این قراره که پارتنرم نزدیک سی سالشه، چهار سال اختلاف سنی داریم، هفت ماهه دوستیم و از قبلش هم یه سال می‌شناختمش، روی هم میشه یک سال و نیم. من به مامانم گفتم جریان رو که میریم بیرون میایم که همو بشناسیم، ولی اون نگفت چون اوایل گفت خانواده نمی‌ذارن به اونجا برسه و سریع میان خواستگاری و ممکنه من و تو نتونیم با هم مچ بشیم و اگه به اونجا برسه آسیب می‌بینی 🫠 ما هم توی این مدت بیرون کلی قرار گذاشتیم، موقعیت های مختلف من سنجیدمش، اون سنجید منو و‌... امروز گفت میخوام به خانواده ام بگم و اونا به دو هفته نمی‌رسونن و سریع میان تا با خانواده‌ات آشنا شن.

راستش من یکمی احساس میکنم آماده نیستم از نظر روحی، نمیدونم شایدم دارم اشتباه میکنم؛ ازدواج سخته؟ چجوریاست؟ من میدونم بالاخره باید ازدواج کنیم و قصدم خوشگذرونی نبود به هیچ عنوان، ولی فکر نمی‌کردم اینقدر زود باشه. اصلا خجالت هم میکشم از بابام 🙄😂 من میخوامش اونم همینطور، فقط میخوام یه جوری آماده پذیرش مجلس خواستگاری و عقد و عروسی باشم 🥲

و اینکه احساس میکنم به شماها گفتم سبک شدم، قورباغه‌مو قورت میدم و میگم بهش به مامان باباش بگه خانواده هامون با هم آشنا شن 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ‌‌‌

انشالله که خیره و خوشبخت بشی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلی ممنونمممم

💋

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلیم عالی 😘استرس نداشته باش اصلا منم تو این مرحلم حس تورو دارم حس میکنم مسئولیت سختیه هرچند سخت هست ولی 2نفر همو بخان حل میشه 

خوشبخت ترین باشی گل❤️

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

خیلیم عالی 😘استرس نداشته باش اصلا منم تو این مرحلم حس تورو دارم حس میکنم مسئولیت سختیه هرچند سخت هس ...

آره میدونی ترس طبیعی و به شدت غیر منطقی ایه، هر بار که مرور میکنم خودمو سرزنش میکنم که چرا عقب ميندازم ولی برام غیر قابل باکره انگار