2777
2789
عنوان

چه جوری معلم بشم

301 بازدید | 36 پست

سلام ،بنده 29 سالم هست و علاقه زیادی به معلمی دارم مخصوصا دبستان ،خودم دوتا بچه دارم یکی 12 ساله و یکی 6 ساله ،دخترم امسال می‌ره مدرسه و من تصمیم گرفتم معلم بشم ولی هیچی سر در نمیارم باید چکار کنم من دیپلم دارم فقط 

فقط می‌دونم که به شدت استعداد معلمی دارم و علاقه زیاد 

و اینکه می‌دونم فرهنگیان نمیتونم برم چون به سن و سالم نمیخوره و اینکه نیمخوام کنکور بدم 

یه جا دیدم آموزش ابتدایی در دانشگاه علمی کاربردی هست  به نظرتون خوبه ؟ چکار کنم یه نفر راهنمایی کامل کنه منو ممنون میشم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

اره خوبه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

اره خوبه

اموزش ابتدایی خوبه ؟ بعد استخدام داره ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید لیسانی داشته باشی اموز شایتدایی بخونین و ازمون ماده 28 شرکت کنین تا معلمی قبول شین

لیسانس چی داشته باشم ؟ با دیپلم نمیشه برم دانشگاه لیسانس آموزش ابتدایی بگیرم ؟

مدرسه غیرانتفاعی

حق التدریس

مربی پیش دبستان

آزمون استخدامی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اموزش ابتدایی خوبه ؟ بعد استخدام داره ؟

بله برای آزمون استخدام آموزش و پرورش آموزش ابتدایی و علوم تربیتی بهترین رشته ها هستن چون همیشه نازن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

مدرسه غیرانتفاعیحق التدریسمربی پیش دبستانآزمون استخدامی

با دیپلم میشه ؟ یا باید برم دانشگاه آموزش ابتدایی بخونم ؟

با دیپلم میشه ؟ یا باید برم دانشگاه آموزش ابتدایی بخونم ؟

با لیسانس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

با لیسانس

من لیسانس چی بگیرم بهتره ؟

من لیسانس چی بگیرم بهتره ؟

علوم تربیتی

آموزش ابتدایی

علوم تربیتیآموزش ابتدایی

پس برم دانشگاه لیسانس آموزش ابتدایی بگیرم ؟ بدون کنکور هم میشه این لیسانس رو گرفت ؟

پس برم دانشگاه لیسانس آموزش ابتدایی بگیرم ؟ بدون کنکور هم میشه این لیسانس رو گرفت ؟

اره با سوابق تحصیلی

اره با سوابق تحصیلی

ممنون گلم از راهنماییت 😍

عزیزم من خودم معلمم توصیه میکنم اصلا وارد این شغل نشید

به چند دلیل که براش تایپیک زدم

و اما درمورد شما ۳۲-۳۳ استخدام بشید

بااید۳۵ سال خدمت کنید به آپ تا بازنشست بشید ۳۵ سال دیگه شما چند سالتونه؟  فکر نکنید معلمی آسونه و پا رو پا میندازید استراحت میکنید  این موضوع رو بعد از یک سال تدریس متوجه میشید

بنظرم بعد مدرک  آموزش ابتدایی خودتون مهدکودکی چیزی تاسیس کنید اصلا وارد بخش دولتی آپ نشید