2777
2789
عنوان

چه جوری معلم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست
عزیزم من خودم معلمم توصیه میکنم اصلا وارد این شغل نشیدبه چند دلیل که براش تایپیک زدمو اما درمورد شما ...

چرا پدر ها این همه به معلمی اصرار دارن؟😂

دلایلتون میگین چرا گفتین وار  معلمی نشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پدر ها این همه به معلمی اصرار دارن؟😂دلایلتون میگین چرا گفتین وار معلمی نشن؟

خانواده ایرانی کلا همینه احساس میکنن معلمی بهشت رو زمینه

یه سر به تایپیک ها بزن دلایلو چندبار گفتم

عزیزم من خودم معلمم توصیه میکنم اصلا وارد این شغل نشیدبه چند دلیل که براش تایپیک زدمو اما درمورد شما ...

واقعا سیو پنج سال ؟ 😭

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
با دیپلم میشه ؟ یا باید برم دانشگاه آموزش ابتدایی بخونم ؟

ععزیزم شما الان میتونی حتی بری دانشگاه آزاد آموزش ابتدایی بخونی ولی استخدام آموزش و پرورش نیستی با دانشگاه فرهنگیان فرق میکنه بعد از اینکه لیسانس رو گرفتی اونوقت میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی

ضمنا رشته ی آموزش ابتدایی متقاضیان استخدامش زیاده و امکان قبولی کمه اگه بتونی رشته های طراحی دوخت یا فنی حرفه ای رو بخونی استخدامی راحت تره

ععزیزم شما الان میتونی حتی بری دانشگاه آزاد آموزش ابتدایی بخونی ولی استخدام آموزش و پرورش نیستی با د ...

طراحی دوخت بخونم بعد میتونم معلم بشم ؟ و اینکه فنی حرفه ای چه رشته ای برای معلم شدن بخونم ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
میشی بگی چی اذیتت میکنه تو معلمی؟

تعهد شغلی 

اجبار برای ارشد مرتبط ،اجازه  نمیدن رشته غیر مرتبط با لیسانسم بخونم،اگه بخوام ارشد بخونم باید باز ۴ سال تعهد بدم

حقوق خیلیی کم در ازای زحمت و کارم

گزینش و سختگیری افراطی در حدی که منو صدا کردن گفتن چال چونه کاشتی  در صورتی که چال چونه من مادرزادی و تا این حد بخودشون اجازه میدن نفوذ کنن و برات تصمیم بگیرن در رابطه با پوشش و آرایش هم که نگم

محیط بشدت زیرآب زن و خاله زنک و فضول که خدانکنه بفهمن مجردی هی شوهر شوهر میکنن برات

اینکه معلم همیشه باید صبور باشه همیشه معلم باید پاسخگو باشه در برابر گزینش ، اداره،مدیر معاون،اولیا 

دانش آموزای بشدت بی ادب و بی شخصیت 

عدم حریم شخصی : پیج شخصی منو پیدا کردن دانش اموزا من مجبور شدم دیلیت اکانت کنم

طراحی دوخت بخونم بعد میتونم معلم بشم ؟ و اینکه فنی حرفه ای چه رشته ای برای معلم شدن بخونم ؟

ططراحی دوخت یکی از رشته های هنرستانه که تک سال های اخیر پذیرش داشته

شما دفترچه ی استخدامی سال خای قبل رو بگیر یه نگاهی بنداز ببین کدوم رشته های بیشتر پذیرش داشته تو ناحیه ی خودتون بر اساس همون برید ادامه تحصیل بدین

تعهد شغلی اجبار برای ارشد مرتبط ،اجازه نمیدن رشته غیر مرتبط با لیسانسم بخونم،اگه بخوام ارشد بخونم ب ...

فک نمیکنی خودت زیادی حساسی و براخودت سختش کردی؟

خیلی دیدت منفیه و این زندگیتو تلخ میکنه بنظرم

فک نمیکنی خودت زیادی حساسی و براخودت سختش کردی؟خیلی دیدت منفیه و این زندگیتو تلخ میکنه بنظرم

شما تو جایگاه من زندگی کردی؟؟؟شما روزایی که من تحمل کردم دیدی؟؟من نمیتونم مثل بقیه چندرغاز بندازن جلوم کلی برام تعیین تکلیف کنن و سکوت کنم 

اخه شما جوری توصیف میکنی انگار اسیری!والا من نه بازخواست میشم نه بی احترامی میبینم!نمیدونم کجایی که ...

حتما منطقه خوبی هستی

من دروغ ندارم بگم که

دقیقا اسارته 

شایدم معلم ابتدایی که بهتون خوش میگذره