2777
2789
عنوان

راهنمایی خواهرانه

101 بازدید | 16 پست

سلام خانما من خیلی از سوتین استفاده نمی‌کردم الان دارن شل میشن و افتاده  ولی خیلی کمه هر سوتینی  که استفاده میکنم خیلی گرمم میشه و خیلی خوب نیست  و زیاد عرق میکنم چون شناختی ندارم باید چه جنسی و چه مدلی بخرم  نمیدونم از چه سوتینی استفاده کنم  لطفاً راهنماییم کنید که محکم باشه ولی خنک اینا باشه اگه پیجی که معتبره خودتون خرید میکنید هم بهم بگین ممنون میشم 

خدایا شکرت🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که هیچی ندارم و سوتین لازم نیستم مادرم از این مدل سوتین های توری جک دار میخره هم خوب و سفت نگه ...

خب این بند هاش اذیت نمیکنه؟من خریدم خیلی اذیت میشدم 😑 

خدایا شکرت🫶🏻

بايد مال نخي استفاده كني. البته منم استفاده نميكنم. خيلي ساله. ٧ سال اينا ميشه كه اصلا نبستم و واسمم ...

نخی چه مدلی بخرم ؟ خب اذیت نمشی هی بدتر نمیشه؟ 

خدایا شکرت🫶🏻

از این تیم تنه ها بگیر که اذیت هم نشی 

بعدشم احتمالا تلقین نمیکنی ، چون منم اصلا تو خونه نمی‌زنم ولی واقعا ربطی ندارد که سینه ها شل بشن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

نخی چه مدلی بخرم ؟ خب اذیت نمشی هی بدتر نمیشه؟

مدلش رو نميدونم راستش. 

من همين چنتايي هم كه دارم مامانم واسم خريده😂خودم اصلا جنس و اينا نميشناسم. 

اذيت هم نه نميشم. اگه ببندم حس خفگي بهم ميده. از ريخت هم يكم افتاده كه بازم مهم ني واسم😁

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

از این تیم تنه ها بگیر که اذیت هم نشی بعدشم احتمالا تلقین نمیکنی ، چون منم اصلا تو خونه نمی‌زنم ولی ...

نیمتنه برای بزرگسالان هست ؟ خب نمیدونم الان حس میکنم شایدم ولی خیلی عرق سوز میشم اگه نبندم و خیلی هم عذاب میکشم جدیداً 

خدایا شکرت🫶🏻

مدلش رو نميدونم راستش. من همين چنتايي هم كه دارم مامانم واسم خريده😂خودم اصلا جنس و اينا نميشناسم. ا ...

منم نمی‌بستم برام مهم نبود الان خیلی بد شده پیشنهاد میکنم حتماً استفاده کن مثل من نشی 

خدایا شکرت🫶🏻

نیمتنه برای بزرگسالان هست ؟ خب نمیدونم الان حس میکنم شایدم ولی خیلی عرق سوز میشم اگه نبندم و خیلی هم ...

آره دیگه عزیز برای بزرگسال هم هست 

منم خودم خیلی اذیت میشم برا همین فقط بیرون میزنم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود